2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

سلام این همه کاربر برات دعا کردند دیگه استرس نداشته باش تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته من به این جمله اعتماد راسخ دارم توکل کن به خدا اگه امکانش هست یه دکتر دیگه هم برو ان شا ٕ الله مشکلات یبوست و...هم حل بشه ان شا ٕ الله پرنسست صحیح وسالم بیاد بغلت❤️🤗

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
درد مقعد چ کنم  روده هام ازم زده بیرون یه تیکه بزرگ ۶سانتی ازم اویزونه ن میتونم بشینم ن چیزی ...

من دقیقا مث شما مقعددم بشدت درد میکرد و هیچ دارویی نمیتونستم بخورم بخاطر بارداری و یه دکترطبراسلامی واقعا ممنونم ازش یه پماد دست ساز بهم داد واقعا عالی بود اونو میزدم دردم ساکت میشد.دکتر داداشیان بزن تو اینترنت اسم و شمارش میاد بالا من تو بارداری  خونریزی هم داشتم بهم‌گفت زرده تخم مرغ بصورت خام بخور و میخوردم به نیم ساعت نمیکشید خونریزیم قطع میشد خیلی خوبه حتما بهش زنگ بزن برای جلو از سقط هم بهت دارم میده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو کشتن چرا آخه وقتی درمان هست 

انشاالله که به حق آبروی حضرت زهرا مشکل حل بشه ولی خدایی نکرده اگه سقط هم بشه حتما میتونید به لطف خدا یه بچه دیگه بیارید ، انشاالله که خدا با حکمتش و رحمتش کمکتون کنه

نگران نباشید توکل داشته باشید.

عهههههههه عزیزم چرا اینجوری میکنی با خودت 

واقعا من یکی از سخت ترین بارداری های دنیا رو داشتم و همش از کوچولوی تو دلم معذرت خواهی میکردم 

ولی خب چه میشه کرد اینا هیچکدوم تقصیر تو نیست که! فقط باید قوی باشی

من هفته هفتم تا پایان سه ماهگی لکه بینی داشتم ضربان قلبش پایین بود اوایل حدود چهار ماه مرتب آنفولانزا و سرفه شدید داشتم 

یهو طول سرویکسم کوتاه شد یه هفته بستری شدم سه ماه استراحت مطلق بودم در نهایت کوچولوم مدفوع کرد و نوار قلبش بد شد و اورژانسی سزارین شدم

در کنار همه اینا هیچ موقع از خدا نا امید نشدم و بچمو سپردم به خودش 

تو هم توکل کن. همونطور که بهت بخشیده مراقبش هم هست.

براش نذر کن و صدقع بده

اگه میتونی نذر کن تا به دنیا میاد روزی یه جز قرآن براش بخونی.

۵ماهگی خونریزی افتادم رفتم بیمارستان بهم گفتن دهانه رحمت بازشده باید سقط کنی و یه شب تاصبح پرستارا هی میگفتن سقط و من میگفتم نه به هیچ عنوان حاضر به سقط نشدم وگفتن داری زایمان میکنی و بچه تو واژنته و بلاخره امپول فشار رو زدن تو سرم و منتظر بودم درد زایمان شروع بشه و سقط کنم یکم که امپول وارد بدنم شد خودم سرممو قطع کردم و گفتم من سقط نمیکنم و یکی از فامیلامون همون موقع به مامانم زنگ زد گفت یه دکتری به اسم دکتر داداشیان هست که گفته من میتونم دارو بدم و بچش سقط نشه گفت از بیمارستان با رضایت شخصی مرخصش کنین تا من درمانمو شروع کنم

رفتم خونه ۲ماه زیر نظر ایشوم بودم بعد ۲ماه دوباره رفتم همون بیمارستان از سر اجبار بخاطر دستگاه ان آی سیو

همون پرستارا تعجب کردن که من چجوری تا الان بچه رو نگه داشتم یکیشون گفت دارو گیاهی استفاده کردی گفتم اره.

البته که خواست خدابود

فقط ناامید نشو 

زمانی که به من گفتن باید سقط کنی بچم خیلی حرکت داشت حرکاتش بیشتر از روزهای دیگه بود پس بدون بچه همه چی مادرو متوجه میشه الکی به خودت استرس نده بسپارش به خدا  اگه روزی خور این دنیا باشه تو سختترین شرایط هم باشه بدنیا میاد 

فقط برو پیش یه متخصص خوب 

من از هفته ۸ تا ۴۱ هفته ببخشید بالا میاوردم همیشه قرص دمیترون میخوردم تو حاملگی یبوست میگیرن اکثرا ولی این قرص شدید ترش میکنه ک من بدبخت هموروئید گرفتم بخاطر یبوست زیاد، الان واست سخته ولی همه ی این روزا میگذره ان شاالله دخترت ب سلامتی بغل بگیری اون موقع دلت واسه الانت تنگ میشه لگد هایی ک نی نی میزنه ب شکمت خودش دنیایی می ارزه😍 منم اصلا غذا نمیخوردم ولی وزن دخترم ۳۱۰۰ بود فقط میتونستم میوه بخورم ن برنج ن چیز دیگه اصلا لب نزدم تو اون نه ماه میگن جنین هر چی نیاز داره از بدن مادر میگیره بخاطر اینکه کلسیم بدنت کم نشه ک دندونت خراب نشه سعی کن شیر تازه زیاد بخوری کشک هم خیلی خوبه 

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

[QUOTE=284982324]از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگ

۰9906553255

خانم بیگی منشی اقای دکتر داداشیان 

زنگ بزن بهش پماد دست ساز برای درد مقعد ازش بگیر

من هنوز دارم پمادشو واقعا عالیه

۵ماهگی خونریزی افتادم رفتم بیمارستان بهم گفتن دهانه رحمت بازشده باید سقط کنی و یه شب تاصبح پرستارا ه ...

دهانه رحم از بیرون هم باز بود ؟ درد نداشتی ؟

منم ۵ ماهگی اولیو از دست دادم دکتر بی سواد گفت بیا سرکلاژ کنم با اینکه درد داشتم منو برد اتاق عمل کیسه رو سوراخ کردو با این وجود دهانه رو دوخت دوروز اونجا بستری بودم نشد بعد با بدبختی باز کردن و ... 

هی خدا لعنت کنه که زود تشخیص ندادن باید سرکلاژ شم

دهانه رحم از بیرون هم باز بود ؟ درد نداشتی ؟ منم ۵ ماهگی اولیو از دست دادم دکتر بی سواد گفت بیا سرک ...

اره من رحمم ۴سانت باز شده بود درد که مث دردپریودی داشتم البته من از اول حاملگیم درد شبیه به دردپریودی رو داشتم تا۶ماهگی که کمردردای شدید میگرفتم وماه ۷ درد زایمان گرفتم و بچه باطول دهاته ۸سانت بدنیا اومد ۱کیلو ۴۰۰وزن پسرم بود ۲تا هم بخیه خوردم

ولی برای بارداری های بعدی دکتر گفت باید سرکلاژ کنم

من هر چی بهشون گفتم سرکلاژ کنن گفتم ماه بارداریت بالاست و بچت درشته نمیشه کیسه اب سوراخ میشه و با استراحت مطلق نگهش داشتم

دهانه رحم از بیرون هم باز بود ؟ درد نداشتی ؟ منم ۵ ماهگی اولیو از دست دادم دکتر بی سواد گفت بیا سرک ...

ولی حتما بارداری بعدیت سرکلاژت میکنن

دکترم به من گفت ۱۰۰در۱۰۰سرکلاژ میکنمت 

کدام شهری؟

خدا رحم کنه ب من

همه ی راه ها رو رفتی و خوب نشدی بنظرت بهتر نیست این استرسو کنار بذاری ...آهنگ گوش بده به عکس نی نی نگاه کن . اسم پیدا کن واسش و حال خودتو خوب کن 

باور کن این همه استرس خیییلی شرایطتو داره بدتر می‌کنه

ان شاءالله بسلامت نی نی رو بغل میگیری 

واسه آرامشت صلوات و واسه سلامت نی نی هم آیه الکرسی خوندم

💖⁦🤲🏻⁩🥰💐💐💐

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو