2777
2789
عنوان

دوس پسرم به مامانم فحش ناموسی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 52 پست

مطمئن باش بعدش این فحشاشون نثار خودت میشه 

کسی که به مادرت توهین کنه، چه مادرت خوب باشه چه بد، همینو میشه ازش فهمید که حرمت سرش نمیشه طرف 

نیست ممکن دل به دوری گردد از دلبر جدا ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمال اینکه پشیمون بشی خیلی زیاده آدمای بد دهن خیلی زود عصبی میشن و اصلا نمیتونن خودشون و کنترل کن ...

نمیدونم چکار کنم همه فهمیدن بااین دوستم دیگ کسی خواستگاریم نمیاد

ب خودم بدتر میده عزیزم ب پدر مردم حتی

دوستانه یه چیزی بگم بهت؟ 

بشین جدی جدی فکر آیندتو کن با این آقا 

من نه میگم عشق فراموش میشه نه میگم میتونی فراموش کنی. شاید تا دنیا دنیاست این حس قشنگی که با این ادم تجربه کردی رو نتونی تجربه کنی 

اما به یه چیزی فک کن. اینکه عشق و احترام باید کنار هم باشن. کسی که بهت فحش میده رفته رفته تو توی دلت ازش بدت میاد. این حس قشنگ برات میشه یه تنفر و تهش فقط میشه ادامه دادن به زندگی از سر اجبار 

هیچ اجباری قشنگ نیست و فقط زنده بودنِ نه زندگی کردن 

یه سری از عشقا مثل کاکتوس میمونن. از دور قشنگن، شیرینن، محترمن توی قلب آدما، اما نزديکشون بشی زخمیت میکنن و بهت آسیب میزنن 

نیست ممکن دل به دوری گردد از دلبر جدا ♡

نجات بده خودتو از این ادم

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *