دوستان با یکی دوستام چن باره اومده که خواستگاری ردش کردن خانوادم ولی من واقعا دوسش دارم و نمیتونم ازش بی خبر بمونم اونم از اینکه خانوادم هی ردش می کنن خیلی عصبیه امروز بهش زنگ زدم نتوتس جواب بده پشت فرمون بود ولی من دوباره زنگ زدم اونم پیش خانوادش گف وقتی ی بار جواب نمیدم ینی دستم بنده منم قط کردم پیام دادم ک افرین بااینکارا خودتو جلو خانوادت بزرگ کردی👌🏻وقتی رسید خونه بهم زنگ زد دو هزارتا فحش بهم داده😔چکارکنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اون پسر کلا مشکل داره ولی مشکل اساسی تر و بدتر رو تو داری که با همچین آدمی موندی بنظرم برو روانپزشک اول خودتو درمان کن هر وقت خودت درمان شدی این رابطه هم درمان میشه چون یاد میگیری برا خودت ارزش قائل شی برای خانواده ات
"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱