2777
2789
عنوان

دوس پسرم به مامانم فحش ناموسی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 52 پست

تقصیرر خودته دفعه اول نزدی تو دهنش

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی دوسش دارم از ته دلم وقتی ازش بی خبرم کلافه میشم داغون میشم از طرفی حتی ب پدر مردم ت عصبانیت فحش ...

ازدواج کن ولی چند سال دیگه همینجا تاپیک میزنی چجوری از شوهر عوضی طلاق بگیرم؟

خیلی دوسش دارم چکار کنم ولی خیلی روش بهم باز شده

یعنی من هر آدمی باشم 

ولی حداقل غرور اینو دارم که پسر مردم اینجوری نخواد باهام رفتار کنه 

غرورت کجاست دختر 

تو هم چندتا فحش آبدار بنویس بگو حرومزاده فلان فلان شده به چه حقی اینجور صحبت میکنی 

بعدشم بلاک و تمام!!!! 

والا من شوهرم بهم فحش بذه چندماه از چشمم میفته،،،، مثل سگ محل‌ش نمیزارم 

دیگه اینکه پسر غریبه اس

نگو شاید مقصرم ببین اگه مقصرم باشی حق نداره فحش بده 

وقتی موقعیت داره که گوشی رو جواب میده بهت میگه وقتی جواب نمیدم یعنی دستم بنده میتونه یه کلمه بگو عزیزم پشت فرمونم برسم بهت زنگ میزنم تمام

نیاز به این همه بی ادبی و بی احترامی نیس که

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

اون پسر کلا مشکل داره ولی مشکل اساسی تر و بدتر رو تو داری که با همچین آدمی موندی بنظرم برو روانپزشک اول خودتو درمان کن هر وقت خودت درمان شدی این رابطه هم درمان میشه چون یاد میگیری برا خودت ارزش قائل شی برای خانواده ات 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱