2777
2789
عنوان

دوس پسرم به مامانم فحش ناموسی میده

1549 بازدید | 52 پست

دوستان با یکی دوستام چن باره اومده که خواستگاری ردش کردن خانوادم ولی من واقعا دوسش دارم و نمیتونم ازش بی خبر بمونم اونم از اینکه خانوادم هی ردش می کنن خیلی عصبیه امروز بهش زنگ زدم نتوتس جواب بده پشت فرمون بود ولی من دوباره زنگ زدم اونم پیش خانوادش گف وقتی ی بار جواب نمیدم ینی دستم بنده منم قط کردم پیام دادم ک افرین بااینکارا خودتو جلو خانوادت بزرگ کردی👌🏻وقتی رسید خونه بهم زنگ زد دو هزارتا فحش بهم داده😔چکارکنم

آره خوب اسم دوست روش گذاشتی 

دیگه نیاز به دشمن نداری 

راحت باش

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تا الان تبدیل به اکس نشده؟😐

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بیشعوره این اگه باهاش ازدواج هم بکنی باهات بحثش بشه مامانتو فحش میده 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

شاید باورت نشه اما دلسوز واقعیت توی زندگی همون مادریه که دوس پسرت امروز فحشش داد.

پسری که الان دهنش چاک خورده و چفت و بست نداره معلومه اصالت خانوادگی نداره

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...