2777
2789
عنوان

دوس پسرم به مامانم فحش ناموسی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا تا الان تبدیل به اکس نشده؟😐

خیلی دوسش دارم از ته دلم وقتی ازش بی خبرم کلافه میشم داغون میشم از طرفی حتی ب پدر مردم ت عصبانیت فحش میده و منم ازاین میترسم باش ازدواج کنم کتکم بزنه از طرفی ۲۳سالمع و خواستگار ندارم

خوبه نگفتی عشقم

این پس فردا ازدواج کردین بدتر میشه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
شاید باورت نشه اما دلسوز واقعیت توی زندگی همون مادریه که دوس پسرت امروز فحشش داد. پسری که الان دهنش ...

مامان باباش معلمه مامانش خیلی دوسم داره همش پیام میده بهم هزار بار گفتم پسرت بددهنه

مامان باباش معلمه مامانش خیلی دوسم داره همش پیام میده بهم هزار بار گفتم پسرت بددهنه

معلم باشن 

تربیت بچه خودشونو مد نظره اوکی؟چون خانواده فرهنگی داره دلیل نمیشه آدم خوبیه

هرچند همچنان  به نظرم پسری که حرمت مادرو نگه نمیداره اصالت نداره

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

دست می‌ره رو بلاک بعدم حذفففف 

اع اع  یارو  فش بده  بعد باش خوب باشی 

بده بره اینو   بزار دم ساعت ۹ کسی که اینجور فش میده ببخشیدا ولی دو روز دیگه بخودتم فش میده 🙃

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜
خیلی دوسش دارم از ته دلم وقتی ازش بی خبرم کلافه میشم داغون میشم از طرفی حتی ب پدر مردم ت عصبانیت فحش ...

احتمال اینکه پشیمون بشی خیلی زیاده

آدمای بد دهن خیلی زود عصبی میشن و اصلا نمیتونن خودشون و کنترل کنن

به نظرم یه مدت بعد از جداییتون ممکنه درد بکشی ولی بهتر از اینه که  خدایی نکرده تو آینده به مشکل بخوری مجرد بودن خیلی بهتر از مطلقه بودنه 

تازه سنی ام نداری هنوز حداقل تا ۲۸ سالگی صبر کن فکرت و با این چیزا خراب نکن که به خاطر مجرد نبودن تن به یه ازدواج اشتباه بدی

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
خودمم نمی‌دونم شاید وابستگی

دختر گل بخاطر یه وابستگی، آینده خودتو خراب نکن

هیچ آدمی حق و ارزش اینو نداره که به تو و خونواده ت بی احترامی کنه

یادت باشه یه روز برمیگردی به عقب نگاه می کنی و‌ به همه اون چیزایی که گریه دار بود میخندی