2777
2789
والله دختر عموم پزشک راضی حالا هم می خواد تخصص بخونه ..ازدواج هم نکرده چه ماشین شاسی بلند زیر پاش و ...

عزیزم با ماهی ۴۰ تا نمیشه شاسی بلند خرید ، یه حساب سرانگشتی بکنی میفهمی ، مطمعنا پدر مادرش بهش میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته توی هر رشته ای، وقتی تخصص و مهارت داشته باشی قاعدتاً درآمد خوبی هم خواهی داشت 

پزشک، نقاش، مهندس، ارایشگر فرقی نداره 

تو حیطه پزشکی هم فقط اون متخصص هایی که سر زبون افتادن درآمد نجومی دارن 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
پزشک و پرستار ها  آخه سر پزشکی این همه دعواست سر کنکور میخوام بدونم چقدر در میارن

من خودم سوپروایزر بخش مراقبت ویژه هستم با مدرک کارشناسی ارشد،استخدام رسمی و بیمارستان فول کیس حکمم ۱۳ خورده ای با ۹سال سابقه کار میخوره و دریافتی ۱۲ وخورده ای

همسرم فلوشیپ هست و اتند و خب درآمدش بالاست ولی اینم در نظر بگیریم که ایشون رتبه اول بورد تخصصی مفاصل واستخوان ودانشجوی استعداد درخشان بوده،فقط حدود ۱۲۰ ماهانه کارانه میشه براش،بامطب وجراحی ها خب قطعا رقم بیشتر میشه

مثلا دوست همسرم متخصص اطفال با کارانه به زور ۴۰ درمیاره

برادرم دندانپزشک حدود ۶۰ 

درآمد بستگی به شهر،بیمارستان و نوع تخصص داره

ماهی چهل تا منطقیه  خوب ماهی چهل میلیون درآمد زیادی نیست ما هم همینو میکیم  اینکه میگن م ...

ماهی ۴۰ تومن😀😀😀بیخیال  اونم پزشک زیبایی  اوکی عزیزم 

ماهی صد تومن  شوخیه برای یه پزشک زیبایی اما نظر شمام محترمه 

یعنی درامد ثابتشون انقده؟

ن اینا تازه شرو کردن تا را بیوفتن زیر نطر دکترای دیگ کم کم زیاد میشه  ولی تا 20 بیشتر نمیره 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
عزیزم با ماهی ۴۰ تا نمیشه شاسی بلند خرید ، یه حساب سرانگشتی بکنی میفهمی ، مطمعنا پدر مادرش بهش میدن

ماهی ۴۰ تومان کمه ؟ 

درآمد بالایی از نظر من حتی ۴۰ برای خانواده ۴ نفره هم خوبه هر چیزی میتونن بگیرن

ببینید عزیزم منم تو  کامنتی که گذاشتم عرض کردم دکترای معروف و نام اشنا همچین درامدی دارن   ...

ما در مورد پزشکها بسیار معروف حرف نمیزنیم بله منم میدونم درآمد میلیاردی هم بعضی هاشون دارن 

ما در مورد اکثریت پزشکان یا حد متوسط داریم صحبت میکنیم که اصلا همچین درآمدی ندارن 

وگرنه من خودم ناصری رو میشناسم مطبش هم رفتم کارش هم خوب نیست اما تبلیغاتش خیلی حرفه ایه درآمد عالی داره اما اکثر دکترها این درآمد رو ندارن 

یا دکترهای زنان یکسری شون خیلی عالین اما اکثرا همون درآمد بیمارستان هست که شاید از هر سزارین نهایت دو تومن بیمارستان به متخصص بده مگه در ماه چند تا سزارین دارن نهایت بیست تا سزارین دارن میشه چهل تومن با ویزیت بشه شصت تومن که درآمد زیادی نیست

منم مجردی ماشین خوب داشتم و درآمدم حدود ۴تومن بود ،پدر ومادرم برام خریده بودن همه فکر میکردن با پرستاری این ماشین رو خریدم!!!