داریم جدا میشیم سه تا بچه داریم ۷ ماهه جدا زندگی میکنیم بچه ها پیش خودش هستن الزام به تمکین زد و محکوم شد ولی حق اعتراض دادن بهش خودم خونه پدرم هستم و پدرم بچه هامو قبول نمیکنه از وقتی رای دادگاه اومده یبار برادرش زنگ زدکه بچه ها بیان پیش خودت خرجشون رو میده گفتم نه یبار دیگه هم به دخترم گفت که فقط آخر هفته ها منم عصبی شدم و بهش بعد مدتها پیام دادم که امکانش نیست حتی اگه درسشون هم لطمه بخوره از درس و مشق بگیر تا تکلیفمون معلوم بشه
خوند ولی مسدود کرد حالا همش به خودم فحش میدم چرا پیام دادم و خودمو خورد کردم اصلا چرا باید به همچین آدمی پیام میدادم که فوری مسدود کنه خیلی حس بدی دارم😔😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه رو پس انداختید، ولی الان گردن نمیگیرید، خیلی جالبید جفتتون
بخدا که قضاوت خیلی بد هست
فقط خدا شاهد دردام هست و از دلم خبر داره شرایط خودمو سنجیدم که نمیتونم در حال حاضر بیارم پیش خودم چون طرفم خیلی بی خیال هست بچه ها رو بیارم خونه پدرم که پدرمم این اجازه رو نمیده دیگه حالاحالاها تکلیف من روشن نمیشه
متاسفانه شرایطتون هر چی هم باشهشما پدر و مادر اون سه تا بچه هستید و الان نمیتونید مثل توپ به هم پاسش ...
شما میدونید من مادری نکردم؟؟پدر نباید مسئول باشه و بعد از سه تا بچه بره دنبال هرزگی؟؟؟مگه من کف دستمو بو کرده بودم بعد از سه تا بچه قرار هست خیانت ببینم؟؟دختر بزرگم ۱۳ سالش هست من اولین باری که فهمیدم کوله بارمو جمع نکردم که برم موندم گفتم درست میشه خیلی تلاش کردم ولی اون انتخابش رو کرده بود
هر تصمیمی میگیریبدون بچه هات هم هستنشما اونا رو ساختید مسئولیتش با دوتاتونه
خب پدرشون داره اذیت میکنه حاضر نیست خونه بده برم پیششون مگه من میتونم پدرمو زور کنم بذار بیان در حالی قانونی و خدایی مسئول نیست پدر من میگه بیان اینجا این شد تصمیم درست؟؟در حالی دوتا خونه داره میگه هیییییچی نمیدم کاش میفهمیدین پدر داره اذیتشون میکنه که من به حقم نرسم