2777
2789
برا فوق تخصص چجوریه  کلا یه پزشک آخرین مقطع تحصیلش چه مدرکیه

فوق تخصصم ازمون داره 

حتی بعد از کنکور که میدن باید دو سال علوم پایه بخونن بعدش ازمون علوم پایه باید بدن عین کنکور تا ۳ بار هم فرصت دارن اگه قبول نشن دیگه نمیتونن پزشکیو ادامه بدن باید برن پیرا پزشکی 

بعد دو سه سال هم دوباره ازمون پره انترنی دارن هم عملی هم کتبی عین کنکور خیلی هم سختتر 

بعدش که عمومیو تموم کردن باید دوباره یکی دیگه عین کنکور بدن برا تخصص و یه ازمون دیگه هم بعدش برا فوق تخصص در همین حد میدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گفت متخصص هم فقط ویزیت میگره من گفتم نه متخصص فرق میکنه .دکتر عمومی هم اگر بره بیمارستان بیشتر ...

بیمارستان که اصلا پول نمیده به پزشکها اتفاقا 

دقیقا بر خلاف باور عموم پزشکها درآمد بالایی ندارن 

ما تو نزدیکان پزشک داشتیم اجازه نداد بچه اش بره تو رشته خودش واقعا هم درآمدش معمولیه 

ب سوال دکتر گوش حلق بینی  تو تهران برای عمل اولیه چقدر میگیره هر بینی حداقل ۵۰ تومن تو روز ۳ نف ...

اون ۵۰ کلش جیب پزشک نمیره 

تزریق ژل هم بیشترش صرف تهیه مواد اولیه میشه

متخصص گوش وحلق وبینی شرایطش با پزشک عمومی خیلی متفاوته!

ب سوال دکتر گوش حلق بینی  تو تهران برای عمل اولیه چقدر میگیره هر بینی حداقل ۵۰ تومن تو روز ۳ نف ...

ضمن اینکه این درامدی که شما دارید میگین همش تو جیب پزشک نمیره لابد وسایل و تجهیزاتش عین دندونپزشکی گرونه 

الان دیگه هر کیو ببینی میگه میخوام پزشک بشم 😂😂

خب دهه هفتاد همه میخواستن مهندس بشن 

الانم می‌خوان پزشک بشن 

چون فقط ظاهر شغل رو در نظر میگیرن 

فکر میکنن پزشک ها میلیاردر هستن، پزشک هم یه مقدار از حقوق کارمندی بیشتره 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
بیمارستان که اصلا پول نمیده به پزشکها اتفاقا  دقیقا بر خلاف باور عموم پزشکها درآمد بالایی ندار ...

والله دختر عموم پزشک راضی حالا هم می خواد تخصص بخونه ..ازدواج هم نکرده چه ماشین شاسی بلند زیر پاش و مسافرت هاش و گردش و تفریحش به راه..همش هم لارج خرج میکنه کم کم ماهی ۴۰ تا رو داره خودش میگه دروغ که نمیگه

🤪
شما داری از دکتر معروف میگی نه دکتر معمولی  دوست شوهرم دکتر عمومیه کلی دوره های زیبایی رو رفته ...

ببینید عزیزم منم تو  کامنتی که گذاشتم عرض کردم دکترای معروف و نام اشنا همچین درامدی دارن  اون دکتریم که من ازش صحبت کردم از بهترینای ایران هستن   ولی قطعا دکتری که کار زیبایی انجام میده نمیتونه  دارمد بدی داشته باشه ،دکتر ناصری  دمتر عمومیه تخصص نداره ولی  جز معروفاس چون  نحوه تزریقش خوبه پس به تخصص نیست!!! کلا پزشکای زیبایی درامد بالای دارن 

والله دختر عموم پزشک راضی حالا هم می خواد تخصص بخونه ..ازدواج هم نکرده چه ماشین شاسی بلند زیر پاش و ...

ماهی چهل تا منطقیه 

خوب ماهی چهل میلیون درآمد زیادی نیست ما هم همینو میکیم 

اینکه میگن ماهی حداقل صد تومن رو گفتیم این خبرها نیست 

چه حرفه ای 😂 ای خدا یعنی کار کیه ؟ چه خلاقیتی داشته لعنتی😅

😂😂

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
ببینید عزیزم منم تو  کامنتی که گذاشتم عرض کردم دکترای معروف و نام اشنا همچین درامدی دارن   ...

عزیزم تو هر رشته ای بهترین باشی درامدت بالاست

الان معلمای دبیرستان درامدشون بالاس؟نه تهش ماهی ده تومن حقوق میگیره 

ولی کسی که اسم در کرده تو کل کشور شناخته شده ۱۰۰ تومنم ماهی درمیاره

تو پزشکا هم همینه

مهندسا هم همینه

تو هر شغلی بهترین خودت باشی درامدت بالاس ولی تعداد محدودی اینطور میشن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اون ۵۰ کلش جیب پزشک نمیره  تزریق ژل هم بیشترش صرف تهیه مواد اولیه میشه متخصص گوش وحلق وبینی ش ...

عزیزم اینا باشرکتای بزرگ فرار داد میبندن قیمت ژلی که با من و شما ۶ تومن فرض مثال حساب میکنن براشون ۳ تموم میشه  شما بگو نصف پول ژل  باقی دستمزدش بنظرتون کمه؟؟؟