2777
2789
من هیچوقت نمیرم‌ تو لاین زیبایی بخاطر پول هرکاری نمیکنم. انشالله از طریق طبابت و راه سالم بتونم درآم ...

ایشالله اگه با عشق درس بخونی و یاد بگیری و از کوچکترین فرصتهم برای یادگیری  استفاده کنی چرا که نه ..

اونم الان که ایران کمبود پزشک درست درمون داره اکثر تخصصا شدن سهمیه ای  وکل بار بیمارستان رو دوش رزیدنتای سهمیه ازاد و م

پرستاراس(ایناهم یا از فشار کاری سکته میکنن یا خودکشی) ایران میمونه و کلی دکتر سهمیه ای به دردنخور سهمیه ای ها میدونی که سهمیه ای ها تو بیمارستان تو پرقو ن 

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
خیلی کامل و دقیق توضیح میدی ولی متاسفانه خودشونو میزنن به اون راه و قبول نمیکنن میگن نه باباااااا پز ...

انقدر از این چیزا زیاد میبینم ، اصلا نه اعصابم میکشه نه وقتشو دارم همشو جواب بدم فقط حرص میخورم از دست اینجور آدما

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دربیاری یا نیاری من حقیقتو گفتم برخلاف خیلیا که میپوشونن نه هرکسیو گفتم کسایی کلینیک زیبایی دارن وا ...

اونی که کلینیک زیبایی داره میدونی چقدر سرمایه گذاشته؟ بنظرت چندتا پزشک همچین سرمایه ای دارن؟