2777
2789
عنوان

چرا بهش پیام دادم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 26 پست
خب پدرشون داره اذیت میکنه حاضر نیست خونه بده برم پیششون مگه من میتونم پدرمو زور کنم بذار بیان در حال ...

متاسفم که شرایطتتون خوب نیست

امیدوارم همه چی رو به راه باشه

اما سعی کنید حتی اگه طلاق هم گرفتید ، یه رابطه ی انسانی با پدر بچه هاتون داشته باشید ، که بچه هاتونم آسیب نبینن

من خودم تو حوزه کودک زیاد کار کردم

واقعا طلاق غیر اصولی به بچه ها آسیب میزنه 

حلال کنید اگه ناراحتتون کردم

من دلم برای اون سه تا بچه سوخت واقعا

یه دونه هم نیستن ، سه تاااا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگید آخر هفته ها برو از خونه من بیام پیش بچه ها 

مهریه تو نبخش در نهایت اگر مال نداشته باشه قسط بندی میشه قسطی ازش بگیر در عین حال هم بگو یه خونه بده برم بالا سر بچه هام با هم زندگی کنیم نفقه شونم بده ،  فکر کنم در نهایت همین بشه خونه به نامت نمی کنه مجبور میشه قسطی بده ولی خونه می ده بری با بچه ها زندگی کنی 

متاسفم که شرایطتتون خوب نیستامیدوارم همه چی رو به راه باشهاما سعی کنید حتی اگه طلاق هم گرفتید ، یه ر ...

من کاری ندارم به پدرشون ولی اونه که داره اذیت میکنه همش بچه هامو جلوشونو میگیره 

بهش گفتم فهمیدم زنه شوهرداره میگه به تو چه سه تا بچه رو له کرد بخاطر یه زنه بی وجود

بهش بگید آخر هفته ها برو از خونه من بیام پیش بچه ها مهریه تو نبخش در نهایت اگر مال نداشته باشه قسط ب ...

من باید طلاقمم بده چون نده خیلی اذیت میکنه اختیارمو میگیره میخوام با آرامش زندگی کنم 

مثلا

چرا اینجا رفتی چرا اونجا رفتی اجازه سر کار رفتن نمیده میخواد چکم کنه 

خدا بزرگه شاید قانون خونه گرفت بهم داد من از این خونه به اون خونه نشم

قضاوت نکنید من خیلی چیزا رو تحمل کردم دیگه نتونستم خیانت درد بدی هست از کجا میدونید که سعی نکردم درس ...

درسته اون طفلکیا گناه دارن ولی خوبکاری کردین گذاشتینشون پیشه باباشون مطمئنا شما جونتون به لب رسیده و مجبور شدین اینکارو بکنین ماهمه زن هستیم و مادر میدونیم هیچوقت یه زن الکی بچه هاشو رها نمیکنه ..حالا که بچه هارو گذاشتین سره حرفتون بمونین که به غلط کردن بیوفته....خیلی بیخود کرده که به ۳تا بچه و زنش خیانت کرده

زن مثل شرایط شما متاسفانه هست زیادم هست ،بچه هاتم بزرگ میشن ارتباططو حتی توی مدرسه باهاشون قطع نکن بچه ها این وسط بیگناه وحتی قربانی هستن همه چی درست میشه مورد مث شما دیدم بچه ها بزرگ شدن به سن قانونی رسیدن سر کار رفتن بعدش رفتن پیش مادرشون زندگی کردن به روزایی فکر کن که بچه هات میان دنبالت و خونه میگیرن باهم زندگی میکنید ،درشرایط فعلی فقط حضورتو حفظ کن ،اگه شد سر کارین برو که پول داشته باشی بهشون بیشتر محبت کنی منظورم هدیه است بچه ها از هدیه خوششون میاد ،خدا تکیه گاه محکمیه 

بهش بگید آخر هفته ها برو از خونه من بیام پیش بچه ها مهریه تو نبخش در نهایت اگر مال نداشته باشه قسط ب ...

اونوقت بچه هارو میندازه گردنه این زنه بدبخت و میره دنباله الالی تلالیه خودش خیلی غیره منصفانه س چرا زنها همیشه باید بسوزن و بسازن

بزاره بچه ها پیشه باباشون بمونن و باباهه بسازه 

زن مثل شرایط شما متاسفانه هست زیادم هست ،بچه هاتم بزرگ میشن ارتباططو حتی توی مدرسه باهاشون قطع نکن ب ...

مگه میذاره هر چند وقت یبار جلوشونو میگیره 

میخوام برم درخواست ملاقات بدم و قانونی حق ملاقات بگیرم

درسته اون طفلکیا گناه دارن ولی خوبکاری کردین گذاشتینشون پیشه باباشون مطمئنا شما جونتون به لب رسیده و ...

خیلی غرور داره 

زنه شوهر داره ولی یه شوهر معتاد و ساده 

زنه از اون هفت خطا هست من اصلا حتی فکر برگشتن هم اذیتم میکنه اون زندگی واقعا بی معنی شده بود انگار من و سه تا بچه تو زندگی اون دونفر بودیم

اونوقت بچه هارو میندازه گردنه این زنه بدبخت و میره دنباله الالی تلالیه خودش خیلی غیره منصفانه س چرا ...

اون الانم یلی تللی خودش اولویت داره ،،من میخوام قانونی حق ملاقات بگیرم این آقا فکر کرده دنیا دست اینه خودش که آزاده هر غلطی اونم با زن مردم داره میکنه ولی من حق ندارم بچمم ببینم

خیلی پست و عوضی میشن