2777
2789
عنوان

دیوارچراپرشده ازچرخ خیاطی های قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 80 پست
اول از اینکه اون جیوه یه افسانه بیش نیست. بعد هم شما الان یه شرکت ثبت کن. صادر کننده جیوه باش. مثلا ...

اگه کسی پیداکردکجابفروشه پس

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوشواره حتما باید طلا باشه و وزن سنگین هم نباشه چون جیوه مثل آهنربا زیاد نمی‌چسبه فقط یکم به طرف خود ...

پایین چرت خیاطی بگیریم طلارو یاگردی که میچرخونیم بادست

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 
اول از اینکه اون جیوه یه افسانه بیش نیست. بعد هم شما الان یه شرکت ثبت کن. صادر کننده جیوه باش. مثلا ...

من نمیدونم بی کی فروخت فقط خودش گفت که به یه دلال که کارش همینه میفروشه البته ابن میگفت ارزشش بیشتر از این‌است ولی دلال قیمت بیشتر نمیخره خلاصه دیگه این که پیدا کرد الان رفت یه شهر نزدیک روستامون خونه ماشین همه چی گرفت

چه جالب  برم امروز ببینم کجاشه

پیداکردی بیابگوبه ما

اگه کسی پیداکردکجابفروشه پس

میگم که اصلا چیز باارزشی نیست. و هیچ خریداری نداره.

شما چند ماه دیگه برو توی همین دیوار ببین همین آگهی ها هست و زنگ بزن. فروش هم نرفته. 

در واقع این شایعات یه اتاق فکر داره. شایعه ایجاد میشه. بعد آگهی میشه. پول آگهی می گیرن. یا بازدید سایت زیاد میشه. خلاصه اتاق فکر خیلی چیزها پشتش هست.

اما جیوه سرخ مشتری خاصی نداره و خریدار نداره و ارزشمند هم نیست

من نمیدونم بی کی فروخت فقط خودش گفت که به یه دلال که کارش همینه میفروشه البته ابن میگفت ارزشش بیشتر ...

ازهمین چرخ خیاطی هاپیداکرد

مثل پدر شوهر منه کلی خرت و پرت داره

پدرشوهرم که هیچی

یه انبار و یه مغازه و  یه خونه 60 متری رو توش خرت و پرت ریخته همشم آشغال یعنی دوزار نمیارزه در حد ضایعات کاغذ و آهن و. شیشه و ...

خیلی ارزش داشته باشه همش 20 ملیون بشه 

خودش تو یه خونه 250 متری نشسته 

یعنی اگه اون انبار و خونه و مغازه رو اجاره بده ماهی 10 تومن گیرش میاد 

جیوه فقط یه رنگ هست؟؟ اینی که من میگم‌ همسایمون نشون داد یه رنگ آبی پررنگی داشت 

ببین هر رنگی باشه. یا هرچی باشه. اول اینکه جیوه برای سلامتی خطرناکه

بعد الان یه جیوه با خلوص بالا نزدیک 100 ، مرغوب ترین نوع اسپانیایی هر کیلو زیر 5 میلیونه. 

یکی نوشته چرخ خیاطی قدیمی معاوضه باماشین یاخونه

پدرشوهرم که هیچی یه انبار و یه مغازه و  یه خونه 60 متری رو توش خرت و پرت ریخته همشم آشغال یعنی ...

وای وای حیف اون املاک ک اینجوری داره باد میخوره

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
من نمیدونم بی کی فروخت فقط خودش گفت که به یه دلال که کارش همینه میفروشه البته ابن میگفت ارزشش بیشتر ...

بله خونه و ماشین و ................. خریده. ولی قطعا از فورش جیوه چرخ خیاطی و تی وی نبوده. 

2810