2777
2789
عنوان

دیوارچراپرشده ازچرخ خیاطی های قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 80 پست
چون یکی از رفیقای شوهرم چند سال پیش بهش گفته بود جیوه داشتی من ازت میخرم میخوام ببینم راست میگه یا ن

عزیزم اصلا نیاز به شوهر و رفیق شوهر نیست. شما الان بری توی یه سایتی مثل ایران تندر http://www.etender.ir/ 

بعد توی قسمت مناقصات یا مزایدها می تونی ببینی چه کسی جیوه میفروشه و چه کسی میخره و چند و چجوره.

جیوه مثلا خوراکی یا میز و صندلی یا فرش و و کابینت نیست که از دوست و رفیق و شوهر و ................................. خرید و فروش بشه.

شرکتهای و کارخانجاتی هم که نیاز دارن. براساس بخشنامه خرید و فروش می کنن. و کلی روند باید طی بشه. و بعد از احراز شرایط و ........... روند و اینهاهم قیمت آنچنانی نداره. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا نیاز به شوهر و رفیق شوهر نیست. شما الان بری توی یه سایتی مثل ایران تندر https://www.etend ...

بهرحال عزیزم چیزی ک ما شنیدیم این بوده ک گفتم بهت اگه داشتی بفرست پول شد نصف میکنیم نشدم نشده دیگه .....سنگ مفت گنجشک مفت 

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
بالا گفتم

اینم هست ولی ی نوع تشخیص دیگه ام داره کاش گیر بیاد فقط میخوام ببینم دوست شوهرم قسم میخورد چی بارشه 

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏

یک شایعه پخش شده که داخلش جیوه قرمز هست برای ساخت بمب هسته ای استفاده میشه برای همین قیمت نجومی براش میزنند 

البته این شایعه چند سال پیش تو عربستان هم پخش شده بود در حدی که پلیس به خرید و فروش چرخ خیاطی ها وارد شد 

😂😂😁😁