2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160307 بازدید | 1471 پست
نده بهش یه مدت کلا مداد جمع کن.منم پسرم اول اوردم براش برمیداشت دیوارارو مینوشت و پرتشون میکرد خب مد ...

الانم داشتم تایپ میکردم یهو دیدشون یهو نکام کرد یکیو با خنده کرد گوشش منم گفتمش وای خون اومد مامان چسب بیار بزنیم ب گوشش ترسید در رفت🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم پیش بقیه بچه های هم سنش انگار دو سال کوچیکتره. به من زیاد گفتن تخم کبوتر بدم بخوره.واقعا اث ...

من ندادم دختر دوستم همسن پسرم بودش از بس دوستم با دخترش کار کرده بود اندازه بچه ۱۰ساله بلد بود این دوستم اصلا چیزی نمیگفت ولی اون یکی پدرمو دراورد تازه پسرم فقط حرف نمیزد کامل ماشالله بازی های هوشی سوالات هوش عالی جواب میده تمرکزش عالی هستش بردم پیش کاردرمان چندجلسه گفت لازم نداره از ۲۰تا سوال یکی شو شاید اشتباه کنه 

سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

اتیسم کلی علایم داره رو چه حسابی تشخیص اتیسم دادن؟

چه دکتری بردی؟

چون تشخیص اتیسم ازمایشی چیزی نداره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

عزیزم خیلی ناراحت شدم منم واسش دعا میکنم تا خوب شه 

به دلت بد را نده انشاالله که خوب میشه 

البته مادری دیگه خب چی میشه کرد مخصوصا بچه ادم اینجوری باشه 

از صمیم قلبم واسش دعا میکنم که خوب شه  

و نگرانم نباش خوب میشه 

تقریبا چهارسالشه چرا چند ماهه شروع کرده بیشتر حروف رو نمی گه بخاطر همین نامفهومه مثل بچه دو ساله هم ...

پسر من سه و نیمه تو خونه خیلی بهتر حرف میزنه اما بیرون یکیو میبینه از ذوق تند تند حرف میزنه یکی در میون میفهمن چی میگه اگر اروم حرف بزنه متوجه میشن صداشم ظریفه اخه

برای لمس ب منو پدر و پدر بررگشو اینا کار نداره ولی غذیبه ها رو اصصصلا نمیزااارا در میره کلا گاهی هم ...

😆😆بچتون سالم سالمه والا.الهی شکر

برا حرف زدنش قصه بگید بهش دایره لغاتش ببشتر بشه سوال بپرسید ازش حرفای تکراری بزنید.مثلا مدام بگو عسل منی شیرین منی شکر منی این  کلمه من ی میفته تو ذهنش بعدم تو دهنش.دیدی خودمون یچی گوش میدیم انگار تو ذهنمون تداعی میشه

شعر تکراری لالایی تکراری آب میخواد بگو آب میخوای چشم الان آب میارم برات قربون پسرم یا دخترم بشم که تشنه شده آب میخواد از مامانش بعد بگید بیا بگیر آب اوردم برات،خیلیییی کمک دهندست

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
الانم داشتم تایپ میکردم یهو دیدشون یهو نکام کرد یکیو با خنده کرد گوشش منم گفتمش وای خون اومد مامان چ ...

حساسیت شمارو فهمیده اذیتتون میکنه😆😆

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
😆😆بچتون سالم سالمه والا.الهی شکر برا حرف زدنش قصه بگید بهش دایره لغاتش ببشتر بشه سوال بپرسید ازش ...

من که به بچم می گم بگو کیف من من ماشین من و ... کلا جمله رو تحریف می کنه می گه نه کیف علی ،ماشین علی.

هر چی می خواد خودش رو سوم شخص خطاب می کنه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
[QUOTE=268276391]من با شوهرم هماهنگ می کنم یه مدت میزون میشه ولی چه کنیم که خانواده و ها و دور بری ه ...

کلا فارسی حرف می زنه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت