2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160332 بازدید | 1471 پست
خب ببین تو کدوم تسلط داره حرف بزن توروخدا نکن اینکار رو دوزبون رو بردین کفتار درمان خیلی خوبه اینطور ...

من با شوهرم هماهنگ می کنم یه مدت میزون میشه ولی چه کنیم که خانواده و ها و دور بری ها همه با پسرم فارسی حرف می زنن ولی بین خودشون ترکی

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس چیزی نیست پس  پسرم نزدیک ۳سال و نیم بردم دندون پزشکی خانمه گفت چون نور میزنم صورتش چشماشو ...

چ ابلهی همون نور رو میگرفتی تو چشای خودش ببینی خودشم میبنده چشاشو یا نه اخه کیه ک نور بزنی ب چشاش نبنده چشاشو

توی این دنیا همه چیز امکان پذیره

بچه دوست منم میگفتند مشکل داره این انقدر دکترهای مختلف برد انقدر کارگاه های مختلف برد این بچه رو  ک اخر سر متوجه شد بچه اش مشکل تمرکز داره.

الان مشکل بچه اش خداروشکر رو برطرف کرده. 

هیچ وقت ب حرف ی دکتر اکتفا نکن بعد بچه ات رو گفتار درمانی ببر.

انشالله زود زود خوب میشه

تااینجا که طبیعیه کاملا،

ببین یسری کارا مختص و اخلاقیات خود بچس یه سری چیزارم ما باعث میشیم من خیلیییییی حرف میزدم با پسرم از بارداری بگیییرررر تا اینکه خودش کامل حرف زدن یاد گرف الان اون منو بحرف میگیره.خب خیلی تاثیر داره همین باعث شد شنیدارش تقویت بشع علاقه به تیوی و گوشی نداش میگف قصه بگو بازی میکردم باهاش باعث میشد دستاش تقویت بشه بازی مث لگو حلقه جورچین توپ رو قاشق و کفگیر باعث میشه تمرکز بچه برا بالا زود مداد دادم دستش مداد گرفتو یاد گرفته بااینکه دونیم سالشه دایرع و خطر راست میکشه خیلی مهمه بچه بتونه دایره بکشه تو دفتر.بازی هیجانی فکری همشون لازم براشون.من جدیدا گاها بهش تبلت میدم بازی فکری زدم بازی میکنه اما وابستع نیس بخایم نخایم زندگی رو تکنولوژی میچرخه باید بلد بشن و خبره ی اینکار بشن.بااین وجود ترس و احتیاط نداره.تازه راه افتاد از همه میپرید میخورد زمین یپایی از مبل میومد پایین صعودی میرف بالا.از یسری از بچه ها اصلا خوشش نمیاد بیشتر با دختر بچه ای ک سه چهارسال بزرگتر باشه ازخودش ارتباط میگیره چون بازیش میدن با باقی دعوا میکنه ودوست داره بزنه همه رو،بیرونم خجالتی و اروم با بزرگترا بهتر ارتباط میگیره..خلاصه دیگه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
خوب خدارو شکر که چیزی نبود.منم با حرف زدن بچم مشکلی ندارم و پی گم یه روزی بالاخره درست میشه ولی این ...

پسرمن یکی از دوستام هر وقت میدیم اینقدر میگفت بهم پسرش دقیقا هم سن پسرم بود مدام تکه کنایه اوایلش جواب نمیدادم دیدم دارن زیادی حرف میزنن گفتم بچه من هستش وقتی دکتر لازم ندیده حتما نداره 

تااینجا که طبیعیه کاملا،

اهان نقاشی نمیتونه بکشه مدادو میدم دستش میدونه میگم خطرناکه میدونه واکنشمو ک میزاره تو گوشش من جیغ میزنم تا میکره دس میزاره تو کوشش نگاه موذیانه هم بم میکنه گوششم یبار زخم کرده

پسرمن یکی از دوستام هر وقت میدیم اینقدر میگفت بهم پسرش دقیقا هم سن پسرم بود مدام تکه کنایه اوایلش جو ...

بچه منم پیش بقیه بچه های هم سنش انگار دو سال کوچیکتره.

به من زیاد گفتن تخم کبوتر بدم بخوره.واقعا اثر داره؟

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
چ ابلهی همون نور رو میگرفتی تو چشای خودش ببینی خودشم میبنده چشاشو یا نه اخه کیه ک نور بزنی ب چشاش نب ...

من اصلا هنگ کردم زدم بیرون فقط بعدش چندجا بردم دندون پزشکی هیج کدوم شون اون حرف تکرار نکردن درباره پسرم 

فقط میگم ای کاش اول فکز کنیم بعد حرف بزنیم 

اهان نقاشی نمیتونه بکشه مدادو میدم دستش میدونه میگم خطرناکه میدونه واکنشمو ک میزاره تو گوشش من جیغ م ...

نده بهش یه مدت کلا مداد جمع کن.منم پسرم اول اوردم براش برمیداشت دیوارارو مینوشت و پرتشون میکرد خب مدادم خطرناکه میخوره چشم ادم.جمع کردم بعد دو سه ماه دوبارا اوردم کلا اون عادتش فراموش شده بود

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

[QUOTE=268276391]من با شوهرم هماهنگ می کنم یه مدت میزون میشه ولی چه کنیم که خانواده و ها و دور بری ها همه با پسرم فار ...[/QUOTEباید به  نتیجه برسین کدوم زبون براش راحت هست بحرفی پسرتون بیشتر ترکی حرف میزن یا فارسی اون انتخاب کن

سلام آره الان ترسیدم میگم نکنه یه بچه دیگه هم بدبخت کردم

اتیسم که ارثی یا ژنتیکی نیست که مثلا چون یه خواهر یا برادر داره اون یکی هم داشته باشه.

ندیدم هیچ وقت دوتا بچه این مدلی تو یه خانواده باشن 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️