2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاالله بخرین

انشالله 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
یا برگرده ببینمش، یا کامل بره همه چیمو پاک کنه ازش نشونی نباشه تکلیفم روشن شه

ممکنه بره پاک کنه ولی یهو بعد مدتی بخواد برگرده اون موقع چی؟

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

ظهور اقا امام زمان سلامتی خانوادم و فرزندان سالام و صالح برا حاجتم دعا کنین براتون حمد میخونم

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

جورشدن انتقالیم به شهر خودم‌تضمین عاقبت بخیری و خوشبختی بچه هام سلامتی و طول عمر همسرم

خواسته هان از خدا زیاده‌ولی اولویتش اینا بود 

وگرنه به اندازه آدمای اطرافم برای هرکدومشون یه چیزی از خدا میخوام 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️