2777
2789

از هر کس پرسیدم گفتن خیر..

اگه دنبال شروع هستید نترسید درامد داره

چند تا افراد سایتم برنامه نویسن پرسیدم ..

شعر های بقیه گوش ندید

خودم برنامه نویسی میخونم 

نمیشه گفت به طور کامل جای برنامه نویس ها رو‌میگیره اما همین الانشم خیلی از شرکت ها دیدم دارن استفاده میکنن و صد در صد باعث میشه نیاز به نیروی کار تو این رشته کمتر بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب طور کامل شاید نگیره ولی اولویت واسه صاحبای مشاغل با هوش مصنوعیه و دارن همین الآنم استفاده میکنن تا بخان استخدام کنن کسیو.همجین حرف بی راهیم نیست.مشخصا بازار کارش خیلی کمتر میشه 

سلام من برنامه نویس هستم و منم اوایل ترسیدم که نکنه این هوش مصنوعی یه چیز عجیب غریبی باشه از درآمد بیوفتیم ولی بعد دیدم هیچی نیست نه تنها باعث نشد کسب و کار ما از بین بره بلکه درآمدمون فوق العاده رفت بالا

یه انجمن برنامه نویسی جهانی هست به اسم استک اورفلو ، اونجا برنامه نویس ها سوالات خودشان را میپرسند و برنامه نویس های کاربلد بهشون پاسخ میدن در قبال پاسخ درست امتیاز میگیرن و جای خیلی معتبریه منم عضوم

دیگه ببین هوش مصنوعی چقدر چرت پرته که اونجا هرکسی جواب سوالات برنامه نویسی را از هوش مصنوعی کپی بکنه سریع متوجه میشن و بهش امتیاز منفی میدن چون معتقد هستند هوش مصنوعی از پس حتی سوالات ساده ی برنامه نویسی هم برنمیاد چه برسه جای برنامه نویسی رو بگیره که پروژه های بزرگی رو مدیریت میکنه و چالش های زیادی در این راه داره 

هرگز ، حتی 100 سال دیگه هم هوش مصنوعی قابلیت اینو نداره جایگزین برنامه نویس های انسانی بشه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود