2777
2789

یه لحظه خوبه 

یه لحظه بد

البته من بیشتر برای مامانم ناراحتم که 24 ساعته باید تحملش کنه

الان از صبح خونشونم 

مامانم باید شب می‌رفت دکتر

صبح به مامانم گفته باشه و میریم

الان میگه کی نفرینت کرده که همیشه مریضی😭😭😭

دلم برای مامانم سوخت

تو این زندگی سختی کشیده و مریض شده حالا برای یه دکتر رفتن اینطوری بهش میگه

واقعا جنی چیزی داره ها

وگرنه مگه میشه یه روز خوب یه روز افتضاح ؟؟؟؟

یه دفعه هم یه جوری به بقیه نگاه می‌کنه انگار میخواد بکشتشون

هی دعا میکنم بمیره مامانم راحت بشه از دستش 

دوباره دلم نمیاد و توبه میکنم

ولی کاش هر کسی که قدرنشناسه و بقیه رو روحی یا جسمی آزار میده یا به راه راست هدایت بشه یا بدون درد بره اون دنیا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
به خاطر این دل شکستن ها تا به حال تاوان هم داده؟میخوام بدونم مردی که اینجوری زخم زبون میزنه ممکنه تا ...

نه والا

چه تاوانی

هروقت هم چیزی بهش بگی زبونش دراااااز و پرو

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جن نداره متاسفانه اکثر پدر و مادرهای ما چون از سمت پدر و مادر خودشون محبت ندیدن راه ارتباط درست و اب ...

آخه از صبح خوب بوده 

ناهار خورده خوب بوده

خوابیده

بیدار شده جنی شده🤷‍♀️🤷‍♀️

ای بابایکم باهاش صحبت کنید بگید با این حرف ها انقدر دل مادرتون رو نشکنه

باورت میشه فردا که بهش بگیم اینو گفتی میزنه زیرش و میگه نه؟؟؟؟؟

آخه از صبح خوب بوده ناهار خورده خوب بودهخوابیدهبیدار شده جنی شده🤷‍♀️🤷‍♀️

نمی دونم چقدر درست میگم یا نه 

ولی شنیدم از لحاظ روانشناسی به این حالت میگن دو قطبی که اکثرمون بهش دچاریم 

و معمولا تو آدم های تودشیفته که خودشونو از دیگران برتر میدونن این حالت هست

نمی دونم چقدر درست میگم یا نه ولی شنیدم از لحاظ روانشناسی به این حالت میگن دو قطبی که اکثرمون بهش دچ ...

خودمم حس میکنم مشکل روانی داره

ولی وقتی خودش قبول نداره و حاضر نیست بره دکتر ، ما رو افسرده می‌کنه و ما باید بریم دکتر

الان هم مامانم هم من زیر نظر روانپزشک هستیم 

ولی اون که باید باشه نیست!

نمی دونم چقدر درست میگم یا نه ولی شنیدم از لحاظ روانشناسی به این حالت میگن دو قطبی که اکثرمون بهش دچ ...

اتفاقا این ویژگی رو هم داره

فکر می‌کنه خودش از همه بهتره و بیشتر می‌فهمه و بقیه دور از جونتون خر و نفهم هستند 

خودمم حس میکنم مشکل روانی دارهولی وقتی خودش قبول نداره و حاضر نیست بره دکتر ، ما رو افسرده می‌کنه و ...

دقیقا مادر من هم سالهاست درگیر بیماری افسردگی و استفاده از داروهای افسردگیه 

در صورتی که وقتی ریز میشم میبینم این پدرمه که احتیاج به درمان داره نه مادرم 

مادرم به خاطر رفتارهای پدرم دچار این بیماری شده

یه جایی خوندم که آدم هایی که واقعا بیمارن به روانپزشک مراجعه نمیکنن ولی کاری میکنن اطرافیانشون به روانپزشک احتیاج پیدا کنن

دقیقا مادر من هم سالهاست درگیر بیماری افسردگی و استفاده از داروهای افسردگیه در صورتی که وقتی ریز میش ...

چاره چیه؟

چطوری میشه با این آدم!!!! کنار اومد؟؟

من که گاهی میبینمش دیوانه میشم

بیچاره مامانم

اتفاقا این ویژگی رو هم دارهفکر می‌کنه خودش از همه بهتره و بیشتر می‌فهمه و بقیه دور از جونتون خر و نف ...

از نظر من اسپند دود کنید و ذکر بسم الله الرحمن الرحیم لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم ۷ بار صبح و یک ربع قبل عروب بخونید و هرصبح و هر عروب همراهش اسپند دود کنید فقط اسپند و نسوزونید بوی بد بگیره خیلی اثر داره✅