2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160332 بازدید | 1471 پست
اره مال مواد شیمیایی دیگه الان حتی میوه ها طبیعی هم نیستن همه شون یا گلخونه ای یا دستکاری ژنتیکی شدن ...

درسته تراریخته وحشتناکترین بلایی بود ک میشد سر ملت اورد

یکی از اشناهامون برا خودش باغ وباغچه داشت بعد گف رفتم تخم خیار اصلاح شده خریدم انقد خوبه همش به بار میشینه گفتم خب توکه برا فروش یا چیزی نمیخای چرا تراریخته میکاری برا خودت حداقل تو ب خودت رحم کن.متاسفانه سودی ک میده این محصولات همه رو وادار میکنه ازش استفاده کنن..درخت گردویی ک یه ساله بار بده خب همه میخرنش تا اینکع برن درخت گردوی معمولی بخرن ک چندین سال بکشه تا ب بار بشینه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب متاسفانه شوهر من از وقتی پسرم کوچیک بود شروع کرد با من ترکی حرف زدن رو هر چی هم گفتم گوش نکرد. گ ...

خب ببین تو کدوم تسلط داره حرف بزن توروخدا نکن اینکار رو دوزبون رو بردین کفتار درمان خیلی خوبه اینطوری پیش بره تو درسم تو نحوی جمله بندیش  ودرسش تاثیر می‌زاره با شوهرتون هم هماهنگ باشیم فقط یه زبون فارسی یا ترکی حرف بزنید 

خرف میزنه ولی خیلی واضح نه میدونی لجبازه ولی انجام میده دوسداره پخشو پلا کنه همش پرت کنه کارای خطرنا ...

تااینجا که طبیعیه کاملا،

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اینا علمیه یا فقط درحد حرفه؟حالا ی کاربر گفت بخاطر فولات زیاذ ک تو اسبد فولیکه

والا یه پیجی تو اینستا دارم که خیلی با دلیل و مدرک حرف میزنه چی بگم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
شک رو چی داری حرف زدنش چجوریه چندسالشه باهاش حرف میزنی نگاهت میکنه متوجه حرفات میشه کارایی ک میگ ...

برای لمس ب منو پدر و پدر بررگشو اینا کار نداره ولی غذیبه ها رو اصصصلا نمیزااارا در میره کلا گاهی هم میره از پست میزنتشون غریبه هارو مثلا تو پارک😓😓😓

آره چندتا گفتار درمان عوض کردم گفتم شاید روشش برای پسر من خوب نباشه ولی بازم بیفایده. اصلا از گفتارد ...

ببین باید وقت بزاری شاید ده سال طول بکشه من چون پسرم میبرم گفتاردرمان اونجا مبینم خانواده های که نزدیک ۷سال دارن میان میرن 

یا خانواده ای که پسرش ۷سالش هستش از دوسالگی داره میاد تازه پسرش داره نگاه میکنه به ادم صداش میکنی بازم چقدر خوشحال هستن 

تماس چشمی داره  به اسم خودش واکنش میده  این علائم منظورم اینه همه رو باهم داشته باشه&nbs ...

بله صداش میزنم برمیگرده چیزی بخام برام میاره 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
نترس چیزی نیست پس  پسرم نزدیک ۳سال و نیم بردم دندون پزشکی خانمه گفت چون نور میزنم صورتش چشماشو ...

خوب خدارو شکر که چیزی نبود.منم با حرف زدن بچم مشکلی ندارم و پی گم یه روزی بالاخره درست میشه ولی این که بقیه همش دارن با بچه های هم سنش مقایسه می کنن خستم کرده

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت