2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160332 بازدید | 1471 پست
پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

چجوری تشخیص دادن  چند سالشه

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 
گلم دختر من ۲ونیم سالشه بعضی وقتا حرفمو گوش نمیده بعضی وقتا هر چی میگم با یه چشم گفتن انجام میده کام ...

پسر منم با خیلی از بچه ها ارتباط نمیگیره و میزنتشون.حرفامم گاها گوش نمیده طبیعیه وتیسم و بیش فعالی طیف خیلی وسیعی دارن و هردو درجه بندی دارن اما با یک یا دوتا اشکال تو سیستم بچه نمیگن اتیسم باید مجموعه ای از مشکلات باشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم دختر من ۲ونیم سالشه بعضی وقتا حرفمو گوش نمیده بعضی وقتا هر چی میگم با یه چشم گفتن انجام میده کام ...

نه عزیزم خب حتما خجالتیه ، خیلی بچه دیدم فوق العاده باهوشه ولی تو جمع ساکته ، حالا برعکس پسر من تو خیابون با همه دست میده میره تو مغازه ها پیش فروشنده میشینه دیگه نمیاد، باهمه جور میشه خیلی نگرانم بعدا باعث بشه دوست ناباب پیدا کنه

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
بهترين و بي رقيب من هم اونحا خودم كاراموز بودم هم بچمو بردم. تشخيصشون امكانات متخصيصن پرفكت

بله واقعا ای کاش همه جا همین برخورد و حس مسئولیت رو داشتن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر ...

یه کانالب هست تو ایتا.خانوم مهرفرزی تربیت و تعادل با فرزندان بیش فعال رو اموزش میده رایگان

لینک کار گاه بیش فعالی 👇
فقط و فقط مخصوص والدینی که برای فرزند شون تشخیص پزشکی قطعی بیش فعالی داده شده

@bishfaali

یعنی چی؟اخه پسرم فولیک اسید مببخوره.مگه رو اتیسم تاثیر میذاره

مادرايي كه تو بارداري و سه ماه قبلش ميخورن 

خودم اينو چند وقت پيش تو خبر پزشكي خوندم 

از عوارض داروها خبر نداريم مثلا براي پسر من زينك نوشت دوستم پرستاري گفت باعث پيش فعالي ميشه نده من گوش نكردم بعد يه دوره مصرف به شدت شلوغ شد چند ماه طول كشيد مثل قبل بشه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
پسر منم با خیلی از بچه ها ارتباط نمیگیره و میزنتشون.حرفامم گاها گوش نمیده طبیعیه وتیسم و بیش فعالی ط ...

میشه بپرسی من جواب بدم مثلا پسرم خطر حس نمیکنه دوسنداره نزدیک بچه ها بشه کلا میان سمتش میچسبه به من ولی بزرگا نه زیادولی کلا نمیزاره کسی بش دس بزنه

پسر منم تقریبا سه سالشه. کلمات رو واضح نمی گه. وقتی بهش میگی فلان کار رو بکن کامل انجام میده و تقلیدش خیلی خوبه. از بغل اکثر آدما هم بدش میاد به جز من.فقط مشکلش اینه هر کی می بینتش می گه چرا حرف نمی زنه. حالا من جملاتش رو درک می کنم. نمی دونمم چی کار کنم

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
مادرايي كه تو بارداري و سه ماه قبلش ميخورن  خودم اينو چند وقت پيش تو خبر پزشكي خوندم  از ...

فکر نکنم ربطی داشته باشه من به پسرم هیچی ندادن حتی قطره اهن یا ویتامن دی اصلا مکمل ندادم به این سن 

برعکس به دخترم کلی مکمل دادم الان پسرم بیشتراز دخترم بازی گوشی میکنه شروشور هستش