2777
2789
یادم نیست ولی عنوان جذابی نزاشته بود و کلا منو یه نفر دیگه دیدیم

خخخخ چه سمی بوده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یچی یاد گرفتی ولی اینجا کاربرد نداره

😐😐😐

ملت از بیکاری فقط یادگرفتن این و اونو سوژه کنن عزیز من مشکل داری از تاپیکش بیا بیرون خواستی ی گزارش هم بزن دیگه این اداها چیه؟ 

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

سالسال های پیش رواج بوده راحت بودهالان نمیذارن ما میاییم ببینیم خخخ 🤣🤣

یکی از کاربرا گفت دیروزم گذاشتن 

چی میخای ببینی 

واسه اونایی که میزارن زگیل زده و پر پشمه

خودت بهترشو داری که😂

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

😐😐😐ملت از بیکاری فقط یادگرفتن این و اونو سوژه کنن عزیز من مشکل داری از تاپیکش بیا بیرون خواستی ی ...

توهم بیکاری

شک نکن که امدی اینجا 

یه جور میگه ملت از بیکاری انگار کارمند ناساس 

به قول خودت به توچه ملت چیکار میکنن

شاید یکی ی مشکلی داشته باشه اون موقعیت به دکتر دسترسی نداشته باشه فکر کنه کسی اینجا تجربه داره از تجربه ی اون بخاد استفاده کنه اگه از تایپیکی خوشتون نمیاد براحتی ازش بیاد بیرون دیگه تاپیک زدن در موردش معنی نداره

توهم بیکاریشک نکن که امدی اینجا یه جور میگه ملت از بیکاری انگار کارمند ناساس به قول خودت به توچه ملت ...

شما درست میگی منم بیکارم ولی اومدم تو سایت ک کمک کنم یا حال همدیگرو خوب کنیم نه واسه مزه پرونی یکی رو سوژه کنی شما واقعا حال ی مادر رو نمیفهمی متاسفم برات. من مجردم ولی انقدر مثل شما بی فکر نیستم خواهشا دیگه رو من ریپ نزن نمیخوام اول صبحی با این چرت و پرتا اعصاب خودمو خورد کنم

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

سلام دوسداشتی یه نگاه به امضام کن آموزش رایگان خیاطی

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl