2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

85 بازدید | 14 پست

دلم میخواد بمیرم دیگه از این زندگی راحت بشم 

ی پسر و ی دختر پشت سرهم دارم2سال تفاوت سنی دارن، پسرم خیلی شیطون و لجبازه دخترمم زبون نفهم وای خدا الان دارم تعریف می کنم فقط دلم میخواد بمیرم اینقد حالم بده حس میکنم افسردگی گرفتم دیشب سر ی چیز کوچیک دعواشون شد هرچی با زبون حال گفتم بسه، تمومش کنید، فایده نداشت پسرم ی کتابی ک اصلا ربطی ب اون نداشت ماله من بود دخترم گرفته بود دستش اومد ب زور از دخترم گرفت هرچقدرم جیغ میزد کتاب بهم بده بدتر انگار لج می‌کرد هرچی من بهش میگف

تم کتاب بهش بده بدتر می‌کرد دخترمم ک مدام جیغ می‌کشید من انگار ی آن جنون گرفتم بلند شدم اونقد پسرم زدم و داد کشیدم سرش ضربان قلب گرفتم، الانم دستم ب شدت درد میکنه و حالم بده انگار میخوام بمیرم کاش بمیرم راحت بشم بخدا خسته شدم

چند سالشونه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرامشتون حفظ کنید شما هیجانی برخورد نکنید اونا بچه هستن شما بعنوان بزرگتر باید آگاهانه وعاقلانه رفتارکنید مشاوره بگیرین برای مقابله صحیح رفتارهای کودکاتون بهترین کار

خدا بهت نعمت داده عزیزم ناشکری نکن حق داری سخته دوتا بچه کوچیک سعی کن با بچهات رفیق باشی بازی کنی باهاشون هرموقع میبینی دارند دعوا می‌کنند با ی بازی هواسشون رو پرت کن انشالله خدا برات نگهشون داره دعا کن خدا ب منم بده این نعمت زیبا رو بدجوری تنهام تو ی شهر غریب🤕🥺

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

قضاوتش نکنید بدترین مار ما ایرانی ها به حای همدردی و دادن راهکار فقط سرکوفتو وقضاوت

راهکارش مشخصه 

چرا باید یه مادر نتونه خودشو کنترل کنه ؟

الان بیام تعریف کنم از کاری کرده ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
آرامشتون حفظ کنید شما هیجانی برخورد نکنید اونا بچه هستن شما بعنوان بزرگتر باید آگاهانه وعاقلانه رفتا ...

نمیشه بخدا نمیشه اصلا انگار نمیفهمن من چی میگم چند بار با عزیزم جونم میگم نکن، بسه....... ولی تا بلند نشم دست بلند نکنم داد نزنم فایده نداره خودمم خسته شدم 

عذاب وجدان میگرم داغون میشم کاش بمیرم هم اونا هم خودم راحت میشم

نمیشه بخدا نمیشه اصلا انگار نمیفهمن من چی میگم چند بار با عزیزم جونم میگم نکن، بسه....... ولی تا بلن ...

چندتا کتاب روانشناسی کودک و نوجوان بخون 

پیج های معتبر فرزند پروری رو دنبال کن کم کم قلقش دستت میاد 

راهکارش مشخصه چرا باید یه مادر نتونه خودشو کنترل کنه ؟الان بیام تعریف کنم از کاری کرده ؟

نه خب ولی شاید شماهم بودین این کار میکردین بنظرم باید راهکار بدیم بهش نه اینکه فقط شماتت قرار بگیره آدمها تو هر موقعیتی ممکنه هر کاری بکنن 

نه خب ولی شاید شماهم بودین این کار میکردین بنظرم باید راهکار بدیم بهش نه اینکه فقط شماتت قرار بگیره ...

ایشون میگن همیشه با کتک بچه هارو آروم میکنن

منم تو موقعیت ایشون بودم ولی هیچوقت دست رو بچه بلند نکردم ،به جاش کتاب خوندم،پادکست گوش دادم تا رفتار صحیح با بچه رو یاد بگیرم 

اصلا میدونستید اعتیاد ،خودکشی،خلافکار بودن و ... انتخابی نیست و همش برمیگرده به آسیبهای کودکی ؟

یعنی اونی که الان معتاده خودش انتخاب نکرده معتاد شه بخاطر آسیبهای کودکی رو به اعتیاد آوورده