2777
2789
عنوان

بازم خواهرشوهرم نیومد خونمون

904 بازدید | 53 پست

ده سال پیش یه اتفاقی افتاد که به ناحق همشون با من بد شدن البته به جز یکی

اونا منو تحویل نمیگیرن و بارها دلمو شکستن به خاطر اینکه تو جمعشون راهم نمیدادن  و محلم نمیزاشتن با وجودیکه تنها عروسشون هستم ولی بازم شوهرم سنگگشونو به سینه میزنه و منم تو این مدت به خاطر شوهرم بارها غرورمو زیر پا گذاشتم و ازشوو دعوت کردم بیان خونمون(هنوز خونه منو ندیدن)ولی هر بار بهانه میارن و دوباره دلم میگیره ازینکه منو نمیخان💔

پدر و مادرشوهرم فوت کردن و تمام اصرار من برای اومدنشون به خونه به خاطر دل شوهرمه

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام گلم چرا انقد خودتو سرزنش میکنی.ب فکر خودت باش ب فکر سلامت روانت...ازین ب بعد باید جوری باشی ک اونا بیان سمتت.خودتو مفت ب باد نده....گلم بزا سنت ک رفت بالا خودت متوجه میشی ک انقدر ها هم نباید خودتو کوچیک میکردی...اگه شوهرت دوست داره و زندگیت رو رواله هیچی نگو وزندگی کن

ولشون کن بیکاری اون خانواده شوهرن که باید سراغ عروس و پسرشون بگیرن خودت بگیر به شدت 

برش کم محلی تیزتر از شمشیر است 

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
شوهرت بعد این همه سال باید بفهمه که اونا دوست ندارند ارتباط داشته باشند نه شماحالا مگه چی گفتی بهشو ...

من چیزی نگفتم بر فرض به گفتن چیزی باشه اونا رفتارشون با من بدتر بوده ولی من گذشت کردم 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

شکر خدا پدر و مادر شوهر نداری بشین زندگی کن

من خودم 2ساله خونه برادرم نرفتم چون دیدم شوهرم خیر سرش رفیق بودن و واسطه ازدواجمون برادرم بود دیدم شوهرم عوضی و برادرم ساده و البته خبیث قطع رابطه کردم تا هر دو در امان باشیم

مادر شوهرم تازه عروس بودم هر روز خونه برادرشوهر طبقه چهارم میرفت بعدم خونه من طبقه سوم نمیومد و میگفت پله اذیتم میکنه

ببین 14 سال فقط عذاب روانیم دادن

سرتو بنداز پایین کیف کن و زندگی کن و تحویلشون نگیر 

برای حضور تو جمعشون اصرار نکن 

اینجور آدما باهام نمی‌سازد و دنبال ی نفرن بهونه دورهمیشون باشه 

خودتو ارتقا بده و تا از جانب همسرت و رفتارهاش مطمئن نشدی بچه نیار

اگه واقعا دوس داری بیان

وقتی دعوتشون کردی

با روی خوش دعوت کن..خیلی مهربون و صمیمی

دلشونو به دست بیار عزیزم

چن بار بخاطر خدا ادامه بده

اما اگ بازم اونا نخواستن

دیگه توام اصرار نکن