بله افسرده شده بود. یهو کلا حرف نزد. نگاهشو می دزدید. یه وسیله رو می گرفت دستش تو دستش بازی می داد و هیچ کاری نمی کرد یا فقط هی نگاهش می کرد و... حتی گریه هم نمی کرد.
یه جورایی بازی درمانی بود. و البته بیشتر کار کردن با پدر و مادر
اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یعنی اسباب بازی ها رو ردیف میچینه، اگه اتاقش یا خونه بهم بریزه جای وسیله ها عوض بشه عصبی میشه، ...
گلم دختر من ۲ونیم سالشه بعضی وقتا حرفمو گوش نمیده بعضی وقتا هر چی میگم با یه چشم گفتن انجام میده کامل حرف نمیزنه ولی منظورشو میرسونه جمله میگه ولی تو جمع خیلی سخت حرف میزنه یا با بقیه خیلی سخت ارتباط میگیره فقط دوس داره پیش خودم باشه بعد تو دیدن فیلم با گوشی خیلی اصرار داره انگار عادتشه باید شبا ببینه بعد بخوابه اینا نگران کنندست؟؟؟ همین تو جمع ارتباط نگرفتنش خیلی اذیت کنندست
چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
عزیزم با یه علامت نمیشه فورا به بچه برچسب زد، همه بچه ها اینطورن، فقط غذاش رو رعایت کن، بازی کن باهاش تا انرژیش تخلیه بشه، ببر پارک شهر بازی یا کلاس ورزشی
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤