2777
2789
عنوان

مادرابیایدبگیدبادوتابچه کوچیک چطوربه کارام برسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 87 پست

عادیه که خونت ریخت و پاش باشه 

دختر بزرگم ۱۸ سالشه ،تموم اتاقش ، کف ،روی تخت ...کتاب و جزوه ریخته ،خودش وسط نشسته ،مادر براش بمیره، کنکور داره 

کوچکه ۴ سالشه ،تموم خونه اسباب بازی ،مداد رنگی ،لگو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوتا بچه ی کوچیک دارم یکی ۲ سالشه یکی ۹ ماهشه خیلی سعی میکنم مرتب باشم هر روز خونه رو جارو میزنم سرامیکارو هر دو سه روز یه بار تمیز میکنم ولی بازم خونه بهم ریخته اس چیکار کنم خسته ام بخدا خوابم کمه شبا هم اصلا خوابم نمی‌بره با وجود خستگی

یا الله     امید بدین پس        

امیدواهی نمیدیم ب کسی🤪😂

شوخی کردم..میگذره عزیزم نمیگم سخت نیست هست ولی خداصبروتحملشومیده..منم اوایل زایمانم خیلی سختی کشیدم پسربزرگم چندروزبعداینک ازبیمارستان اومدم،شدیدمریض شد۱۰روزتب داشت ک خوب نمیشد..چه گریه هایی کردم..هم خستگی بچع داری وزایمان وافسردگی بعدش هم مریضی پسرم..ولی خداروشکرگذشت😊

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
دیگه بزرگ شدن چنان گفتی فکر کردم الان یه ۳ ساله یه چند ماهه داری

بچه های منم دقیقا تو همین سن هستن،ریخت و پاش تو این سن ها بیشتر از نوزاد و سه سالست،همه چی و میارن وسط برای بازی،مدام خوردنی میخوان و خیلی شلوغ و گاهی اوقات دعوا و لجبازی میکنن😓

حالاخواهرشوهرم میگفت یه جاخونده نبایدبگی برو جمع کن بایدبگی بریم باهم جمع کنیم🙁😬 گفتم بروباباکی ح ...

😂

گاهی ک خودم کاری دارم میگم ت جم کن بت جایزه میدم

بعد ک جم کرد عکس اتاقشو میگیرم میفرستم برا ابجیم اونم ویس میفرسته و بش افرین میگه و تشویق میشه

قبلا ستاره میچسبونم براش و کلی دست میزدم براش تا ذوق کنه و واقعا جواب میداد

یکی ۸ویکی ۳

بچه کوچیک فک کردم نوزاد میگی خب 8سالع باید مسولیت ریخت و پاس خودشو گردن بگیره کوچیکه هم به تبع قانون پذیر میشه شما هم شب ک همسرت هس ظرف ها رو بشور غذای ناهار رو آماده کن آشپزخونه رو تمیز کن ک صب بیدار میشی فقط صبحونه و یه گردگیری و رسیدگی به خودتون

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
2810