2777
2789
عنوان

مادرابیایدبگیدبادوتابچه کوچیک چطوربه کارام برسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 87 پست

منم دوتا پسر ۶ساله و ۱سال و نیمی دارم.روزا که وقته خواب نمیشه .گوشی هم الحمدالله پسرم دستِ من نمیده  از نظر لبلساشون همیشه مرتب و تمیزن.تند تند عوض میکنم روزی ۲بار لباسشویی روشن میکنم.ظرفا رو تا کثیف میشه میشورم....حتی دو تا بشقاب.ولی پشت سرم از کابینت چیزا رو میریزه بیرون .لباس از کشو میاره بیرون.کیک و بیسکوییت پودر میکنه میریزه هههه

اگر بچه هام مریض نباشن به کارها میرسم ولی امان از روزی که سرماخورده باشن یا وقتایی که میخواد دندونش در بیاد...اونوقته که بمب میترکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینقدی بزرگ شدن ک درکت کنن خصوصا هشت سالهه دیدی نرم حرف زدن جواب نمیده یکم با جدیت و خشم بگو مثلا ب ...

حالاخواهرشوهرم میگفت یه جاخونده نبایدبگی برو جمع کن بایدبگی بریم باهم جمع کنیم🙁😬

گفتم بروباباکی حوصله داره😂😂

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
اینقدی بزرگ شدن ک درکت کنن خصوصا هشت سالهه دیدی نرم حرف زدن جواب نمیده یکم با جدیت و خشم بگو مثلا ب ...

جواب نمیده دخترم بزرگه پسرم زورمیگه اجازه درس خوندنم نمیده حتی کارکردنم نمیزاره ازصبح تاشب گریه وبهانه منم ازخستگی خوابم میاد

وای عزیزم توچقدرمنی این خواب لعنتی منوازپادرآورداخه چرادوس دارم بخوابم 

من کسی بودم که تا ساعت ۱۲ ۱ میخوابیدم بچهام شیر به شیرن بابام یه روز به مامانم گفته بود نمیدونم دخترم چجوری با بچه هاش میخواد بخوابه تا دیر وقت.کاش میاوردیمشون پیش خودمون که دخترم بتونه بخوابه.من از تو خونه بابام خلی میخوابیدم.بابامم اینجوری منو به سخره گرفت  

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

دوتا پسر ۱۸ ماه و۲.۶ ساله دارم هی من جمع میکنم اونا پشت سرمن میریزن و گاهی اصلا اهمیت نمیدم و با بچه ها میخوابم وبیدارمیشم روزگار رو برام سخت نمیگیرم چون ازشدت عصبانیت سینه ام چن ماه درد میکنه 

2810