بوی زهم بعضی از مواد غذایی از جمله مرغ میتواند جلوی اشتهای افراد خانواده را برای بگیرد. اما برای هر مشکلی راهحلی وجود دارد و میتوان با انجام کارهایی ساده یک مرغ خوش عطر و طعم پخت و بوی بد آن را از بین برد.
از تازگی مرغ مطمئن شوید
اگر مرغ بوی نامطلوبی میدهد ابتدا از سلامت آن اطمینان حاصل کنید. برخی اوقات بوی نامطبوع مرغ بیشتر از حد میشود یا رنگ آنها تغییر میکند، در این صورت حتما از سلامت و تازگی آن مطمئن شوید. مخصوصا در روزهای گرم تابستان که احتمال فساد و گندیدگی در این محصولات افزایش پیدا میکند.
ادویههای موثر در از بین بردن بوی بد مرغ
برای از بین بردن بوی بد مرغ، میتوان از ادویههایی مانند برگ بو، میخک، و چوب دارچین استفاده کنید. به این صورت که در زمان پخت مرغ این ادویهها را به آن اضافه کرده و همراه با هم بپزید تا مرغ خوش عطر و طعم شود.
سیر بوی زهم مرغ را میگیرد
میتوانید از طعمدهندههایی که تاثیر خوبی روی بوی غذا میگذارند نیز استفاده کنید. موادی مانند سیر که میتوانید قبل از پخت غذا مقداری از آن را خرد کرده و با آغشته کردن مرغ با آن، کمی به مرغ استراحت دهید که عطر و طعم بهتری پیدا کند. قطعهای زنجبیل را نیز در هنگام پخت میتوانید داخل غذا رنده شود. همچنین از لیموترش تازه یا سرکه نیز میتوانید استفاده کنید که علاوه بر طعم خوب، روی از بین بردن بوی بد غذا نیز موثر است.
هویج و کرفس مرغ را خوشمزه میکنند
اگر به دلیل بارداری یا حساسیت کودکتان نسبت به بو و طعم قادر به استفاده از موادی که ذکر شد نیستید، میتوانید از چند تکه هویچ یا ساقه کرفس استفاده کنید. این مواد نیز به خوبی بوی بد و هورمونها و مواد مضر را به خود جذب میکنند. بنابراین بهتر است که بعد از پخت آنها را دور بریزید و همراه با غذ مصرف نکنید!
راهکارهای فنی برای خوش عطر و طعم کردن مرغ
اگر هیچ یک از این مواد در دسترس شما نبود یا نتیجهای که انتظار داشتید حاصل نشد، نگران نباشید هنوز راهکار برای این موضوع وجود دارد. این راهکار بر پایه خواباندن مرغ در موادی است که علاوه بر خوش طعمشدن آن میتوان بوی زهم را نیز از بین ببرد. به عنوان مثال میتوانید مرغ را آغشته به نمک کنید و درون یک سبد برای چند ساعت در یخچال بگذاری تا آب آن در زیر سبد جمع شود. خواباندن در سرکه، آبلیمو و زردچوبه نیز مفید است. مزهدار کردن با پیاز نیز از روشهای معمول و موثر است.
آب به کمک رفع بوی زهم مرغ میآید
یکی از روشهای موثر برای از بین بردن بوی نامطبوع مرغ و خوشمزه شدن آن استفاده از حداقل آب است. به این شکل که اگر قصد پختن مرغ را دارید، از کمترین میزان آب ممکن استفاده کنید. البته اگر مرغ را به جای آبپز کردن داخل یک ماهیتابه دردار بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم آب بیندازید و به روغن بیفتد و به نوعی با آب و روغن خودش بپزد و سرخ شود و بعد همراه با پیاز سرخ کرده و ادویهها آن را طعم دار کنید، مطمئنا نتیجه یک مرغ خوش عطر و طعم و با حداقل بوی نامطبوع خواهد بود.
نظرات شما
جدیدترین پرامتیازترین