2783
چرا باید در ظروف چدنی غذا بپزید؟

چرا باید در ظروف چدنی غذا بپزید؟

تحریریه  مجله 1394/09/22 بازدید394

نی نی سایت:در مقایسه با پخت و پز در ظروف نچسب، پخت غذا در ظروف چدنی 16 درصد باعث افزایش میزان آهن در مواد غذایی می‌شود و این مطالعه در مجله هندی کودکان به چاپ رسیده است. تحقیقات دیگر نشان می‌دهد غذاهای مایع و آب دار مانند گوجه فرنگی نسبت به غذاهای خشک تمایل بیشتری برای جذب آهن در ظروف چدنی دارند.محققان توصیه می‌کنند زنان در دوران قاعدگی که آهن زیادی را از دست می‌دهند، بهتر است پخت و پز در این ظروف را حتماً امتحان کنند.تنها یک استثنا برای عدم پخت و پز در این ظروف وجود دارد و آنهم این که کسانی که به هموکروماتوز ارثی یعنی اختلال جذب بیش از حد آهم مبتلا هستند، باید از این ظروف برای پخت غذا صرف نظر کنند و ظروف استیل ضد زنگ را برای پخت انتخاب نمایند.

 

منبع:سلامانه

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید


نظر شما
2788

پربازدیدترین ها

بهترین کرم ضدآفتاب

نوشته

1 هفته پیش
|
9319 بازدید

تاثیرات کمال گرایی بر زندگی

نوشته

2 هفته پیش
|
16453 بازدید

تربیت کودک مسئولیت پذیر

نوشته

1 هفته پیش
|
3069 بازدید