2777
2789

من چهارشنبه سونو ان تی انجام دادم ولی هنوز نتونستم برم‌آزمایش عربالگری چرا میگن نباید فاصله بیافته؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به منم گفت ولی شرایطش پیش نیومد برم اگه فردا برم‌ایراد داره؟قبول میکنن

واقعا نمیدونم عزیزم. باید از پزشکت سوال کنی حتما

اگر من بودم بجای آزمایش غربالگری آزمایش سل فری میدادم و خیال خودمو راحت میکردم. هزینه ش زیاده ولی ارزش داره خودم انجام دادم سر پسرم

واقعا نمیدونم عزیزم. باید از پزشکت سوال کنی حتما اگر من بودم بجای آزمایش غربالگری آزمایش سل فری مید ...

به دکترم گفتم‌راجع به آزمایش سل فری و آمینو سنتز ولی گفت چون قبلا سقط داشتم خطرناکه که آمینو سنتز انجام بدم . الان آزمایش سل فری هزینه ش چقدره و اینکه خودمم میتونم برم بدون تجویز دکتر درخواست بدم ؟خطری نداره ؟؟اونم آزمایش خونه؟

به دکترم گفتم‌راجع به آزمایش سل فری و آمینو سنتز ولی گفت چون قبلا سقط داشتم خطرناکه که آمینو سنتز ان ...

سل فری آزمایش خونه و هیچ خطری نداره. هزینه ش احتمالا الان حدود چهار میلیون باشه. جوابشم بیشتر از ۹۹ درصد قطعی هست.

فکر میکنم دکتر باید بنویسه براتون. فقط اگر میخوای آزمایش بدی هرچه زودتر اقدام کن چون جوابش دو سه هفته طول میکشه بیاد.

سل فری آزمایش خونه و هیچ خطری نداره. هزینه ش احتمالا الان حدود چهار میلیون باشه. جوابشم بیشتر از ۹۹ ...

این سری رفتم دوباره بهش میگم که برام‌بنویسه . ببخشید شما میدونید آزمایش عربالگری هزینه ش چقدره؟

این آزمایش غربالگری هم جنین خدای نکرده اشکالی داشته باشه نشون میده ؟؟

یه احتمالی میده تقریبی و اگر یه مقدار مشکوک باشه میفرستن سل فری یا آمینوسنتز یا غربالگری دوم. البته سه یا چهار تا سندرم رو فقط بررسی میکنه. اما آزمایش سل فری همه ی کروموزومارو دقیقا بررسی میکنه. و جنسیت نی نی رو هم صد در صد درست میگه.

من شنیدم افرادی بودن که غربالگری مشکوک بوده ولی بچه سالم به دنیا اومده و بالعکس

این سری رفتم دوباره بهش میگم که برام‌بنویسه . ببخشید شما میدونید آزمایش عربالگری هزینه ش چقدره؟

الان قیمت ها رو نمیدونم ولی آزمایش غربالگری از سونوی ان تی ارزون تر بود زمانی که من رفتم تقریبا نصف قیمت سونو بود