2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۹ سالمه و بادو تا بچه مثل پیرزنا شدم زیر چشمم چروک افتاده خط خنده عمیق پوست داغون اصلاا دوس ندارم ا ...

چقد شبیه منی منم 29 سالمه دوتا بچه داغون شدم زیر چشام چروک خط اخم افتضاح چروک 

اعتماد بنفسصفر 

بیرون میرم از خودم بزرگتر یه خط اخم ندارن حالا من پیر شدم 

من بالای ۴۵ هستم. چندین سال قبل در دعوا همسرم بهم گفت  عین پیرزنها. ناراحت شدم اما تصمیم خود ...

عزیزم خب به ما هم یاد بده .چه ماسکهایی میزنی چکار میکنی؟کرم و آبرسان چی میزنی؟خدا خیرت بده

[QUOTE=264279334]چقد شبیه منی منم 29 سالمه دوتا بچه داغون شدم زیر چشام چروک خط اخم افتضاح چروک  اعتماد 

حس میکنم دلیلش اینه زیادی روی بچه هامون زوم کردیم جوری که خودمونو فراموش کردیم منک اصلا حتی توآینه هم زیاد خودمو نمیبینم 

درسته بله سکوت عالیه ولی این نسخه برای همه آدمها نیست چون هر وقت تو بحث جوابشو ندم فکر میکنه حق با ا ...

حتما خودت و بچه هات برید مشاوره و اونو منزوی کنید تا متوجه بشه

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
[QUOTE=264279334]چقد شبیه منی منم 29 سالمه دوتا بچه داغون شدم زیر چشام چروک خط اخم افتضاح چروک   ...

اره دقیقا کل روز تو خونه حرص جوش در حال اخم کردنیم 

هر روز تو آینه میبینم چروک اضافه