2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداداشم متولد شصت من ۷۹ بیرون میریم فک میکنن هم سنیم ..از بس خوب مونده .. یبار جمع بودید بگید عکسش بذارم

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

من موهام زود سفید شد ولی چندبار عکس کذاشتم انقدر بچه ها تعریف کردن گفتن مث مش شده دیگه اعتماد بنفسم چسبید ب سقفف

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
موهای من ینی وز وروهوا کاش فر بود فر ک خوشگله موهای رو هوای خشک. ومستعد موخوره.  تو ی سالن نری ...

نمیدونم من فقط همون یه تجریه رو داشتم ولی شما میتونی بری پیش متخصص برای ریشه موهات دارو بگیری برای استحکام 

من بالای ۴۵ هستم.

چندین سال قبل در دعوا همسرم بهم گفت 

عین پیرزنها.

ناراحت شدم اما تصمیم خودمو گرفتم .

افتادم دنبال ماسک پوست و تزریق کلاژن و انواع کرم های شب و روز عالی و ماساژ آبرسانی و از کار خونه کم کردم و بیشتر خوابیدم و غذاهای چرب و شیرین و آرد و نون وکم کردم و سبزیجات و میوه و....و پیاده روی و.....

اهان 

فیلر خط خنده 

و جوانسازی 

اصلا دنبال تتو و بوتاکس 

و....نرفتم.

از زیر ساخت درست کردم.

الان خودش باور نداره 

مدیر شرکت ما خیلی مغروره 

آپا یه بار در مهمانی شرکت جلوی چشم بیست نفر گفت 

فلانی پوستتان خیلی خوب شده.

جوونتر شدید.بزنم به تخته!!!!!

امکان نداره در طول هفته 

بدون اینکه صحبتی از تاریخ تولدم بشه 

یک نفر بهم نگه 

بهت نمیاد

حداقل ۳۶ تا ۳۸  سال میزنم ..

ذوق میکنم ولی میگم لطف دارید.

کتاب مثبت میخونم 

دعا و ذره‌ای مثبت میخونم

کلا نمازم سر وقت البته تلاش میکنم

آرایش خیلی خیلی کم

کم حرف شدم و تا وقتم خالی میشه 

سریع 

ماسک میوه موجود در خونه رو میزنم.

ممنونم از همسر بدجنس 

و نیش زبون دارم

واقعا منو با خودم آشتی دادی

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

بیاید تاپیک منم نظر بدید 🙏📸

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️
چرا گلم

تاپیکام هست

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖