2777
2789
منم ۳۷ سالمه ولی اصلا احساس پیری ندارم تازه سومی رو باردارم 😅 البته چند تا سفید تازه پارسال دراوردم ...

عزیزم دوتا بچه اولتو چند سالکی اوردی منم دوتا دارم ۳۴ سالمه میترسم سومی روبیارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بالای ۴۵ هستم. چندین سال قبل در دعوا همسرم بهم گفت  عین پیرزنها. ناراحت شدم اما تصمیم خود ...

کاش منم پول داشتم اینکارارو میکردم

۳۸سالمه

فعلا کل دندونامو کشیدم مصنوعی بزارم اونم قسطی🤦‍♀️

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
من بالای ۴۵ هستم. چندین سال قبل در دعوا همسرم بهم گفت  عین پیرزنها. ناراحت شدم اما تصمیم خود ...

کیف کردم با نظر و کارهاتون .😍😍 دقیقا ما خانوما خودمون باید عزت نفس داشته باشیم و به بدن و ذهنمون اهمیت بدیم . با آرزوی بهترین ها🌹

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
بچها چند سالگی موهاتون کم کم سفید شد من ۳۴ سالمه ندارم ولی همش ترسشو دارم🙄

من تا قبل ۳۵ تک و توک داشتم اما بعدش یهو زیاد شد بیشتر کناره موهام 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه

عنوان تاپیکت خیلی اعصاب خورد کن ۴۰ سال پیره؟؟ 😡😡😡

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»