2777
2789
عنوان تاپیکت خیلی اعصاب خورد کن ۴۰ سال پیره؟؟ 😡😡😡

بابا اول تاپیک رو بخونید به عنوان چیکار دارید 

حالا شانس من رفت تو پربازدید من اومدم گفتم چرا تو نی نی سایت به چهل سالگی میگن پیری بیاین من ۳۷ سالمه عکس بزارم ببینید پیرم ؟؟؟؟ 

از خودم مایه گذاشتم کلی عکس گذاشتیم که ثابت کنیم این طرز فکر غلط حالا رفت تو پربازدید ها کسی صفحه اول رو نمیخونه و میاد میگه چرا گفتی 

من بالای ۴۵ هستم. چندین سال قبل در دعوا همسرم بهم گفت  عین پیرزنها. ناراحت شدم اما تصمیم خود ...

چقدرعالی وتحسین برانگیزواقعابعضی وقتا دشمنت ویامردای قدرنشناس ازخودراضی چنان باحرفش تکونت میدن که درآخربه نفع خود زن میشه، متاسفانه زنازیبایی وجدانی واعصاب شون روصرف شوهر بچه می کنن آخرش دریغ ازتشکروقدردانی آفرین به شما خانمی، منم دراین مرحله هستم که به خودم اومدم امابه علت کمبودبودجه فعلااقدام خاصی نکردم اماتاقبل از40سالگی میخام بترکونم که شوهرم توکف بمونه ولی من دیگه اون آدم سابق نخواهم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا اول تاپیک رو بخونید به عنوان چیکار دارید  حالا شانس من رفت تو پربازدید من اومدم گفتم چرا ...

دیگه تیتر خیلی مهمه 👌😁

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
منم بیست و پنج سالمه

واقعا؟؟؟ خودتی؟

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
چقدرعالی وتحسین برانگیزواقعابعضی وقتا دشمنت ویامردای قدرنشناس ازخودراضی چنان باحرفش تکونت میدن که در ...

لازم‌نیست حتما تزریق کلاژن باشه و یا....

نماز اول وقت 

دعا کم حرفی 

بی ارزش کردن حرف شوهر و خانواده ش تا حدی که اصلا برات مهم نباشند.واقعنی.

نه اینکه دلت بخواد زیر زیرکی ازشون بدونی.

کتاب 

ورزش

پوست میوه ماسک بزار

طب سنتی و ماسک هایش

خواب با آرامش.

خود به خود خوب میشی

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
من ۲۹ سالمه کلی موی سفید دارم الانم ک باردارم و نمیتونم رنگ کنم عین پیر زنا شدم🙁😔

نگو اینو

بافت تیغ ماهی یا آفریقایی بباف

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.