منم ۳۰ سالگی باردار شدم ماه اخر نصف موهام سفید بود
دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من بالای ۴۵ هستم. چندین سال قبل در دعوا همسرم بهم گفت عین پیرزنها. ناراحت شدم اما تصمیم خود ...
آخه عزیزم محیط آروم خیلی مهمه اگه شوهری داشته باشیم همه اش تو ذوقی بزنه و بدزبون باشه و حسود آرامشمون ، هر روز دست کم یه بار بغض و گریه مونو دربیاره اونوقت هرکاریم بکنیم که زیبا بشیم بازم موفق نمیشیم 😔
خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤❤👨👩👧👧❤❤
خب منم میگم مهم این ه تو این محیط خودتو بسازی. اون موفقیتتان کلی بهت انرژی میده. مگه مجبور ...
درسته بله سکوت عالیه ولی این نسخه برای همه آدمها نیست چون هر وقت تو بحث جوابشو ندم فکر میکنه حق با اونه و بدتر هی ادامه میده و تا زمانیکه گریه مو درنیاره ولکن نیست و وقتی این نوع رفتارعادت روزمره اشم بشه استرسش که هر آنه داد بزنه و گیر بده داغون میکنه آدمو