2777
2789
عنوان

مامانا بچه ام دستشوییش را یاد نمیگیره ...چی کار کنم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 22446 بازدید | 42 پست
وای سارا جون ....وبقیه دوستای گلم چرا ابن طوریه بالاخره چی کار کنیم .... تازه من میخواستم برم پیش مشاور .... یعنی فایده نداره
عاشقتم مامانی""" Z"""" هدیه آسمونی من 92/10/18
مامان کیانا رفتی ،....چاره چیه من درد دخترم از بیشتر جاها مبگذرم نمیرم که پوشک نکنمش واسترس جیش کردنش رو فرش مردم را نداشته باشم دلم گرفت بد بختی منم عصبی وکم حوصله شدم ....میترسم رفتار اشتباه یه عمر کار بده دستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که حریفش نشدم. دوقلوهام هم ۳ ماه دیگه به دنیا میان. دلم واسه شوهرم میسوزه. همه پولاشو باید پوشک بخره. به این فکر افتاده بودم برم دکتر بگم واسه پسرم یه شربت ملین بنویسه که پی پی شو نتونه مدت طولانی نگه داره و مجبور بشه تو سطل جیشش پی پی هم بکنه. ولی نمیدونم میتونه موثر باشه یا نه. پسرم چون میدونه آخر شب بالاخره مامیش میکنم که تو خواب جیش نکنه، پی پی شو نگه میداره. شب هم تا پوشکشو میبندم پی پی میکنه و با حالت خوشحالی میاد بهم خبر میده و میگه دیدی بالاخره تو پوشک پی پی کردم... خودمم باردارم حریفش نمیشم.
وای سارا جون مبارکت باشه ....عزیزم دوقلو.....خیلی خوبه الهی با خرج سه تا بچه برا پوشکشون .... الهی سلامت باشند سه تا شون..... من به احتمال زیاد میرم مشاوره ....
منم از بعد ماه رمضون شروع کردم دیوونه شدم دیگه اصا همکاری نمیکرد اولاش ک پی پی شو میگفت بعد ی مدت دوباره اونم نگفت جیششم ک اگر خودمم نمیبردمش میکرد تو شلوارش کل زندگیم کثیفه خیلی عصبی شدم این مدت ی وقتایی عصبانی میشدم تصمیم میگرفتم دوباره پوشکش کنم تا راحت شم خلاصه ک الان بعد تقریبا دو ماه یکهفته ای هست خداروشکر بهتره میگه ببرای پی پی رو صندلیش میشینه بهش اجازه میدم بعدش سیفون رو بکشه خوشش میاد و میکنه. تجربمو گفت مشاید کمتون کنه یکم تحمل کن درست میشه و عادت میکنه فقط کلا دیگه پوشکش نکن مگر شبا اگر میدونی میکنه اگر چند شب دیدی خشکه ک اونم نکن دیگه
بنظر من باید یه مدت بیخیال از پوشک گرفتن بشید و همیشه پوشکش کنید بعد دو ماه که قضایای گذشته یادش رفت با حوصله دوباره شروع کنید . ضمن اینکه من فکر میکنم خیلی زود میخواید از پوشک بگیریدش . منم دخترم رو چون زود گرفتم مثل دختر شما یه دوره خوب بود بعدش دوباره به پوشک رو آورد منم دیدم تلاشهام بی فایدست کلا پوشک کردم ولی بعد یکی دوماه دوباره شروع کردم وقتی میبردمش دستشویی برچسب گذاشته بودم میدادم هر چند تا دوست داره بزنه دیوار دستشویی که خیلی دوست داشت. و بالاخره دوسال و هشت ماه موفق شدم و الان که سه سالش هست تو خونه خودش میره دستشویی . امیدوارم موفق باشید
این مطلب در مورد از پوشک گرفتنه عزیزم، بخونش: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1089977
🌟 مــرکـز خرید سـیـســمـونـی و لـبـاس و اســبـاب بـازی : http://mynini.net/  🌺  کانال سیسمونی مای نی نی: https://t.me/joinchat/Bd2aUDvyeNPX4W74g23w2Q 💙سـیـســمـونی مای نی نی در اینستاگرام: https://www.instagram.com/mynini.eshop/ لطفا مارا فالو کنید >>>>>>>>> روش خرید سیسمونی از مای نی نی 🛒 🍼👕 : http://www.ninisite.com/discussion/topic/1216371
ببنین این کار برای من موثر بود یک کاغذ یا مقوا بچسبونین به دیوار ورودی دستشویی استیکری بگیرید که علاقه منده پسرم منیون دوست داشت و کارز هر دفعه های اول خودم میبردمش دستشویی یک استیکر به عنوان تشویقی می زدیم یواش و آرامش گفتم باید خودت بگی چند بار دستشویی بزرگ را تو شرتش کرد ولی بگید اشکال نداره حواست نبود دفعه بعد اما استیکر نزنید من یک سری استیکر بزرکتر و خوشگلتر گرفته بودم برای زمانی که دستشویی بزرگ می کنم هر دفعه کلی تشویق الان ما روزها خلاص شدیم فقط مونده شب ها به همت من و همسرم که بیدار بشیم ببریمش دستشویی رلی این پروسه ٤ ماه بیشتر طول کشید صبوری می خواد
متشکرم دوست های گلم .....الان برام یه سفر زیارتی کربلا هم پیش اومده میخواستم پوشکش نکنم اما حالا میگما اگه دستشویی نزدیک نبود یا اونجا را نجس کرد چی حالا میگم مجبورم پوشکش کنم
سلام دوستان همه مشکلات تک تکتون رو خوندم عایا از شورت آموزشی استفاده کردید؟ من با پسرم همین مشکل رو که میگین داشتم حاضر نبود پوشکش رو در بیاره تا اینکه متوجه شدم شورت آموزشی کارمو راحت می کنه. من دو سه تا خریدم و برای پسرم استفاده کردم خداروشکر زود جواب گرفتم و در سن دو سال نیمگی تونستم از پوشک بگیرمش. شورت آموزشی ادرار رو نگه میداره برای همین بچه ها بدشون میان. البته وقتی شورت آموزشی پاشون می کنین تشویقش کنین خبر بده و دستشویی رو استیکر عروسکی و حتی هر عروسکای مورد علاقشو اونجا بزارین وقتی برای پسرم از صبح تا شب از شورت اموزشی استفاده کردم و مدام بهش میگفتم بره دستشویی نمیرفت و توی خودش میکرد. اما بعد از دوازده ساعت که خیلی خسته شدم و طبق مقاله ای که خونده بودم برای جواب گرفتن باید سه روز مقاومت میکردم به روز دوم کشیده نشد بلکه دوازده ساعت بعد از استفاده از شورت آموزشی کودکم بهم گفت مامان جیش دارم وقتی بردمش دستشویی کلی تشویقش کردم و بهش گفتم فردا جایزه میدم چون جیش رو خبر دادی. ذوق کرد دوباره از ذوق جایزه و بداومدنش از شورت آموزشی خبر میداد پی پیش رو هم دستشویی رفت باورم نمیشد به جای سه روز صبر کردن یک روزه جواب گرفته باشم البته هربار رفتن به دستشویی کلی تشویقش میکردم و براش قول جایزه دادیم و هر روز یه بستنی و یه بادکنک جایزش بود کلی پسرم ذوق میکرد بعد از چهار پنج روز خونه موندن دیگه شورت معمولی پاش کردم به باباش گفتم نگاه کن پسرمون دیگه بزرگ شده شورت پوشیده بابایی براش یه جایزه خوب بخر بعد از یک ماه حتی یکبار هم نه شب و نه روز خودشو کثیف نکرد و خبر میداد ما هم بهش گفتیم چون دیگه میری دستشویی یه جایزه خیلی خوب میخوایم بهت بدیم کلی ذوق کرد بردیمش مغازه اسباب بازی فروشی ابزار انتخاب کرد براش یه بسته بزرگ ابزار خریدیم که کلاه و عینک و ماسک و دریل و ... همه چیز داره. و البته پدر هم نقش مهمی به تشویق کردن کودک بخصوص پسر داره.
چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن
هنوز دستشوییم پر از استیکر و عروسکه بر نداشتمش هنوز. هرکی میاد خونمون میگه دلمون میخاد بریم دستشویی بشینیم مث مهدکودکاشده
چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن
2810