2777
2789
نوه عموم هم ۱۴سالشه اصلا راه نمیره نمیشینه فقط غلت میزنه حرفم نمیزنه همش هم دندوناشو فشار میده یعنی ...

ممکنه باشه خواهر زاده منم فلج بود حتی غلت هم نمیزد فقط این دنده اون دنده میشد cp نبود یه بیماری ژنتیکی نادر بود به دلیل نبود یک آنزیم تجزیه پروتئین در بدن تشنج میکرد همین عامل فلج شدنش بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات دل مهربونت دعا کن زودتر بره پیش خدا خودبچه هم وقتی بچه های دیگه رو میبینه که بازی میکنند و او ...

عزیزم یعنی درک هم داره؟

حالا دوست من بچه اش هفت سالشه ولی اصلا درک نداره یعنی حتی مامان یا کسی دیگه را نمی شناسه میگه مادر براش غذایی هست که بهش بدن . ولی فقط با کاردرمانی های متعدد فقط گردن گرفته .اونم دوستم  طفلک هفت ساله خونه نشین شده 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
عزیزم یعنی درک هم داره؟ حالا دوست من بچه اش هفت سالشه ولی اصلا درک نداره یعنی حتی مامان یا کسی دیگه ...

درک داره

مثلا خواهرم با تلفن صحبت کنه شروع میکنه گریه کردن

و دختر منو فوق العاده دوست داره

وقتی کنار هم هستیم 

تمام مدت به دخترم نگاه میکنه و ساکته

به حدی که وقتی از هم دوریم خواهرم عکس دختر منو نشون میده و میگه امروز خوب باشی میریم پیش عروسکت

او نروز تا شب آرومه

کاردرمانی خیلی رفته بی فایده است

دوباره تشنج میکنه میره سر خونه اول

بله سی پی + سندرم وست  فامیل هستیم ولی خیلی دور  شوهرخواهرم نوه عمه مادربزرگمونه

ممکنه سی پی نباشه 

علایمش عین خواهر زاده منه شوهر خواهر منم میشه پسر عمه بابامون فامیل دور بودیم ولی این بچه بخاطر ازدواج فامیلی اینجور شد

سی پی کاردرمانی روش اثر داره خواهر زاده من تا کار درمانی روش اثر میکرد دوباره تشنج میکرد دوباره روز از نو روزی از نو 

دکترای ایران قطعی گفتن cpuهستش 

دوستان یه سوال چطورتودوران بارداری میشه فهمیدکه بچه این مشکلات وداره یانه

عزیزم توبارداری نمیشه سی پی وتشخیص داد

خیلی درصدکمی مادرزادیه ۹۵ درصدبعداززایمان ونرسیدن اکسیژن هست

پسرمن الان که ۲سال یک ماهشه راه میره 

ولی حرف نمیزنه ودرکش پایین ترازسنش هست

هم کاردرمانی میبرم هم گفتار

ام ار ای ۶ ماهگی هم سالم بود 

دکترمغزواعصاب دوباره ام ارای نوشته که فردامیبرم 

مشکل دستاش خوب شده خداروشکرکامل استفاده میکنه

تشنجم ۴تا ۸ ماهگی داشت از۸ ماهگی تاالان نداشته خداروشکرولی دارومصرف میکنه

از۱۶ ماهگی هم انحراف چشم داره که ۶سالگی گفتن عمل

ممکنه سی پی نباشه  علایمش عین خواهر زاده منه شوهر خواهر منم میشه پسر عمه بابامون فامیل دور بود ...

این بچه ها هم سی پی هستند 

هم مشکل تاخیر تکاملی و تشنج دارن 

که باعث میشه کلا کاردرمانی بی فایده بشه

احتمالا همون سندرم وست درسته

در اثر نرسیدن اکسیژن در زمان زایمان به نوزاد یا ارثی هست اگه بچه ای کبود شد کاش به دادش نرسند و بزا ...

بچه خواهر منم اینجوری شد و دکتر عمدا دیر اومد برای زایمان و بچه‌بیچاره تلف شد کاش اینجوری نشه اصلا 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن