2777
2789
دیوانه😂 بدترین گناهه . یه سری احادیث در موردش هست حتما بخون که چقدر خدا لعن کرده این افراد رو

شوخی میکنم😁

حالا دور از شوخی خیلی بده آدم طبعش گرم باشه 

من متاهلم دو نیم ساله عقدم ولی همسرم ی شهر دیگه س واقن سخت میگذره بهم دوس این کارو انجام بدم🫣

وای خدا چه مشکل بزرگیه😑امیدوارم کسی تا قبل از ازدواج درگیرش نشه...مخصوصا کسایی که در حال درس خوندن ...

یه کانالی تو تلگرام بود یه دختره پیام داده بود که قبل از ازدواجش مبتلا بوده حالا که ازدواج کرده تو رابطه با همسرش به مشکل خورده و الان تحت درمانه

یه کانال تلگرام هست اسمش مس به طلا ؛ آقای زارع ، میگه که اگه کسی به این کار اعتیاد داشته باشه باید یکسال انجام نده تا بتونه ازدواج کنه و تو رابطه با همسرش مشکل نداشته باشه .

خیلی چیزای جالبی میگه . مثلا میگه میل جن.سی قوی ترین انرژی هست که میشه باهاش کارای خیلی مهمتری کرد 

در همین رابطه ، یه دوره داره به اسم دوره ی استحاله ی جن.سی . دوست داشتید ، گوش بدید 😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واضح بگو‌.نامزدت مگه چیکارمیکرد باهات.من متوجه نشدم.

کاری نمیکرد ببین من از بچگی چون کلا خود..نکردم بعد وجود نامزدمم نمیذاشت انجام بدم از اون سمتم مجبور بودم خط قرمز بکشم مبادا پامو بزارم اون ور خدیگه 

دیگه خلاصه هیچی جواب نمی‌داد برام 

(:A__•~•__M:)
شوخی میکنم😁حالا دور از شوخی خیلی بده آدم طبعش گرم باشه من متاهلم دو نیم ساله عقدم ولی همسرم ی شهر د ...

ببین یه حدیث هست از حضرت علی که میفرمایند هر کس پیرامون گناه بیندیشد عاقبت به آن دچار میشود 

حالا این حدیث درباره این مسئله هم صدق میکنه

من معتقدم ( چون خودم تجربه شو دارم ) اگه فکرت درگیر این موضوع بشه ، در نهایت منجر به کارای دیگه ای میشه .

پس نقش کنترل ذهن اینجا خیلی مهمه 

باید کنترل ذهن داشت

یعنی هر وقت فکرت رفت سمت مسائل جن،سی 

فوری به خودت تلنگر بزن و حواستو پرت کن . 

من خودم آیه الکرسی میخوندم 

ببین یه حدیث هست از حضرت علی که میفرمایند هر کس پیرامون گناه بیندیشد عاقبت به آن دچار میشود حالا این ...

میدونم چی میگی عزیزم

من آدم معتقدیم خیلیم خودمو در طول روز درگیر میکنم

حرصم میگیره از این نیاز مزخرف ک کنترل کردنش واقن داره برام سخت میشه

ممنون ک وقت میزاری جانم ♥️