2777
2789
عنوان

شوهرم تو ماشینم ردیاب گذاشته 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 92 پست
یکم مثبت فکر کنشاید برای سرقت ماشینه

نخیر هر جا میرم سریع میاد همون محل دور میزنه ببینه با کی هستم اینقدرم تابلوعه اون فک کرده من نفهمیدم منم اصلا ب رو خودم نیوردم گفتم بزار خوشحال باشه،😅تازه اون روز تعقیبم میکرد بعد ببین همین شوهر اشغالم هر بار میگفتم بریم بیرون می‌گفت کار دارم سرم شلوغه الان دو ساعت دوساعت دنبال تعقیب کردن منه دیوانه روانی 

من جات بودم میذاشتم سرکار تا حالش گرفته بشه

دقیقا دارم همین کارو میکنم اما این دوروز هیچ جا نرفتم میخوام برم خونه دوستام ک بلد نیست ادرسشونو گوشیمو بزارم رو حالت پرواز ببینه چقدر حس بدیه آدم شک کنه و فک کنه طرف داره خیانت میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نخیر هر جا میرم سریع میاد همون محل دور میزنه ببینه با کی هستم اینقدرم تابلوعه اون فک کرده من نفهمیدم ...

خب پس مطمعنی

بیخیال فکرتو مشغول نکن خواهر 

بزار فکر کنه زرنگه

انشاع الله خدا براه بیارتش🤲

🧔اقا هستم
همسرت شکاک و بدبین متاسفانه بهت اعتماد نداره

بهتر بذار اعتماد نداشته باشه این همه مدت ک من بهش اعتماد نداشتم و زجر میکشیدم نه ردیاب گذاشته بودم براش نه هیچی اما خیلی عذابم داد خیلی اصلا تلاش نکرد ک فکرم راحت بشه و بدون دغدغه زندگیمو بکنم بعدش فهمیدم داره خیانت میکنه بعدشم چون ۱۵روز نبودم و خونه مامانم بودم اومده در خونه مامانم گذاشته دارم براش

نمیدونی از کجا باید خرید ؟

نه بخدا اما سپردم برام بگیرن اما هم میترسم هم باید بدونم چیکار میکنه خیلی مهمه بهم گفتن خونه مجردی هم داره منه احمق ده ساله دارم زندگیشو جمع و جور میکنم بچه میارم و بزرگ میکنم خاک برسرم تازه اون برا من ردیاب گذاشته چرا چون چند روز خونه مامانم بودم 🤦😭دوست دارم ی کاری بکنم مرغای اسمون ب حالش گریه کنن مثل سگ می‌ترسه من برم با کسی جلو وکیل و جلو مشاور بهم گفت اگر موهات عین دندونات سفید بشه من طلاقت نمیدم می‌دونه ک از این بهتر خیلی برام هست باورت نمیشه دختری که باهاش دوسته کارگرشه در حد انگشت کوچیکه منم نیست دوتا بچه آوردم انگار مجردم اما اون دختره بچه نداره اینقدر زشت و بد هیکله لیاقتش همون ج ن ده هان همین که مثل سگ می‌ترسه کسی بیاد طرفم براش کافیه

نه عزیزم هیچوقت اینکار نکن

چرا؟میدونی اون وقتایی که گوشیش خاموش بود چقدر اشک ریختم چقدر زجه زدم داشتم زندگیمو میکردم منو روانی کرد بخاطر ی دختری که در حد کارگر خونمم نیست خاکبرسرش

ادم شکاک مریضه دست خودش نیست چند سال ازدواج کردی

ده ساله دوتا بچه دارم میگم اون تازگی خیانت کرده می‌ترسه جبران کنم برا همین ردیاب گذاشته نمیدونم شایدم میخواد اتو بگیره ازم برا طلاق