2777
2789

نوه عموم هم ۱۴سالشه اصلا راه نمیره نمیشینه فقط غلت میزنه حرفم نمیزنه همش هم دندوناشو فشار میده یعنی اونم سی پی هستش...بسیار زیبا هستش

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در اثر نرسیدن اکسیژن در زمان زایمان به نوزاد یا ارثی هست اگه بچه ای کبود شد کاش به دادش نرسند و بزا ...

واقعا متاسف شدم عزیزم 

خدا به خواهرتون کمک کنه 

یعنی اگر بچه ای خفگی داشته باشه حتما سی پی میشه ؟

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
بچه خواهر منم هم فلج مغزی هست و هم تشنج و تاخیر تکاملی داره الان 11 سالشه هنوز گردن نگرفته حلقش فل ...

راه میره؟

خواهر زاده منم همینجوره 

کاملا فلجه بدنشم سفت سفت میگیره راه نمیره هیچ هیچ

تا چند سال پیش فکر میکردن سی پی هستش اخرش ژن خواهرم و ژن شوهرشو و ژن دخترشونو فرستادن آلمان ژن معیوب و بیماریش که cmammaبود تشخیص داده شد خداروشکر دو تا بچه بعدیشون سالمه

واقعا متاسف شدم عزیزم  خدا به خواهرتون کمک کنه  یعنی اگر بچه ای خفگی داشته باشه حتما سی ...

احتمالش خیلییی زیاده

ولی بازم هر چی خدا بخواد همونه

بچه خواهر من حتی تو دوران بارداری هم مشکل داشت

خواهر میگفت همش تو شکمم خودش رو جمع میکنه مثل سنگ میشه 

هم اینکه مرتب آب دور بچه خشک میشد و هر هفته سرم میزد 

یعنی حتی نمیتونه گردنشو نگه داره کلا همش روی زمین  و بدنش فوق العاده شل به جز مامانش هیچ کس ...

دلم برای خواهرت و بچه اش کباب شد 

خدا خودش یه کاری کنه که بهتر باشه .الهی خودت کمک کن

الان خوبه؟

بچه ها من دوقلوان مثل خواهرشه بنظر خودم ۴سالشه ممکنه تاخیری بوده و من چون مشغلم زیاد بوده متوجه نشدم چون پسرم یکسالگی مشکوک به بدخیمی شد و جراحی بزرگی انجام دادیم تا دوسالگی و هنوزم کهدرگیر پیگیری و ازمایشات پزشکی هستیم.البته من میشناسم بچه برادر دوستم که ۶ماهگی گردن گرفت و ۴سالگی راه افتاد اما الان عادیه مثل بچه ها دیگه مدرسه عادی هم میره مشکل نداره

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم

اولن بگم قبل از هر چیزی از خدا میخوام

خدا صبرتون رو زیاد کنه...امین

دومن دعا میکنم انشالله همگی خدا اولاد سالم و صالح بهتون بده

و سومی انشالله شفا بگیرن بچه هاتون....

فقط یک سوال نمیتونید از بیمارستان شکایت کنید؟؟

راستش منم بین اقوام دیدم

برای همین بشدت از زایمان طبیعی وحشت داشتم

اخرشم سزارین شدم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
دلم برای خواهرت و بچه اش کباب شد  خدا خودش یه کاری کنه که بهتر باشه .الهی خودت کمک کن

فدات دل مهربونت

دعا کن زودتر بره پیش خدا

خودبچه هم وقتی بچه های دیگه رو میبینه که بازی میکنند و اون همش رو زمینه

اشک میریزه 

خدا به حق فاطمه زهرا نجاتش بده

احتمالش خیلییی زیاده ولی بازم هر چی خدا بخواد همونه بچه خواهر من حتی تو دوران بارداری هم مشکل داشت ...

عزیزم 😔 حتما خواهرت مثل دوست من که یه بچه فلج مغزی داره زن صبوری هست . چه میشه کرد خدا هر کی را یه جور امتحان میکنه .ان شاءالله خدا به خواهرت سلامتی بده