2777
2789
عنوان

کیادختراشونو برای بلوغ زودرس پیش دکترغددبردن؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 15727 بازدید | 134 پست
این علائموداشت

خب پس ببرش 

شروع پروییدی هم با ترشحات سفید رنگ از بدنشه

اگ می بینی به شورتش مالیده شده و اینا

به نظرم باز یه دکتر ببر چون واقعا زوده ۹ سالگی

خودش اطلاعات داره؟ازت راجب پروییدی سوال می پرسه؟

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم چندتاموی زیذشکمش دراومده ولی درکل ازبچگی بدنش خیلی پرموبودالان نمیدونم بایدببرمش دکتریانه .اخه توخانواده پدریم سن کم بلوغ رسیدن ارثیه من خودم 11سالگی پریودشدم عمم 12سالگی بچه داشت

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
خدا لعنتشون کنه آدم نمیدونه چه کاربکنه شروع کنه به زدن آمپول بعد یهو خدای نکرده آمپول گیر نیاد چی می ...

عزیزم اول که بگردی پیدا میکنی

من همین الان دوتا تو یخچال دارم

چون یهو دکتر متوقف کرد و من این دوتا خریده بودم

نگه داشتم ببرم هلال احمر که وقت نکردم

بعد نهایت پیدا نشه هم دیگه نمیزنی و مراحل بلوغ تکمیل میشه دیگه

کاری نمیشه کرد

خب پس ببرش  شروع پروییدی هم با ترشحات سفید رنگ از بدنشه اگ می بینی به شورتش مالیده شده و اینا ...

نه طفلی.خیلی بچه ی ساده ای.

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏
نه خداروشکرازنظرقدی مشکلی نداره قدش بلندم هست

خب ببین ب قدش توجه نکن اتفاقا دخترایی ک بلوغ زودرس میگیرن قدشون اوایل بلندتر از هم کلاسیاشونه چون دارن ب اون جهشه نزدیک میشن دختر منم علائم ک داشت بلندترین بود ولی الان معمولیه

خب ببین ب قدش توجه نکن اتفاقا دخترایی ک بلوغ زودرس میگیرن قدشون اوایل بلندتر از هم کلاسیاشونه چون دا ...

اره اتفاقااحساس میکنم نسبت به اوایل سال الان بلندترودرشترشده

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏
یه مقدار باید کمکش کنی ولی یاد میگیره . به تجربه خودم میگم انقدر که از نظر روحی باید روی بچه کار کرد ...

خیلی خوب بوده ک مشکل جسمی نداشته من ی استرسم همینه و همیشه دعا میکنم دخترم مثه من و خواهرم نشه خیلی اذیت شدم اینقدر دردو بالا آوردن داشتم ک همه می‌فهمیدند بنده خداها هوامو داشتن ولی خیلی آزار دهنده بود 

خدا لعنتشون کنه آدم نمیدونه چه کاربکنه شروع کنه به زدن آمپول بعد یهو خدای نکرده آمپول گیر نیاد چی می ...

ببین تا همین ی سالو نیم پیش خدا خیرش بده ی داروخونه دولتی معرفی کرد ک میگه می‌بردیم خارجی رایگان میدادن تو برنامه دولت بود گمون کنم برای جلوگیری از بلوغ زودرس و ک‌تاهی قد اون زمان فک کنم هر کدومش ۳۰۰-۴۰۰بود ولی ی دفعه قطعش کردن من با یکی از کارکنان اونجا دوست شدم بنده خدا خودش ی چنتا داروخونه رو بهم معرفی کرد الان بهتره ولی ی زمانی دربدر شدیم چون جلو جلو هم نمی دادن من مامانمم بردم دکتر از نسخه اون همیشه زاپاس نگه می‌داشتم ولی این چند ماهه خیلی بهتره پیدا میشه 

دخترتون چندسالس.آیاظاهرشم تغییرکرده.دخترمن یکم سینه هاش بزرگ شده دیروزم دیدم روصورتش جوش زده.خیلی نا ...

خب داره به بلوغ میرسه اگر قدش خوبه چرا نگرانی

دختر من قدش کوتاهه نباید زود به بلوغ برسه وگرنه کوتاه میمونه برای این میبرمش دکتر

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
خیلی خوب بوده ک مشکل جسمی نداشته من ی استرسم همینه و همیشه دعا میکنم دخترم مثه من و خواهرم نشه خیلی ...

اخ اخ منم دقیقا همینم هنوز هم بعد دوتا زایمان تا حدودی همینجورم . ولی نه دخترم اینجور نشد کلا حالتاش به خانواده پدریش شبیه هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی چی رو تور روبان زدی؟نوار بهداشتی رو؟ اسم کتاب میگی؟

اره یه جعبه فانتزی توش تور صورتی اکلیلی  گذاشته بودم .  داخلش یه چندتا لباس زیر نخی رنگی یه بسته نوار همه رو با روبان پاپیونی تزیین کردم . یه کیسه ابگرم کوچولوی فانتزی که از سیسمونی فروشیا خریدم . یه خودکار فانتزی یه دفترچه برای این که یادش دادم به تاریخاش و نظم بین اونها باید دقت کنه چون یکی از نشانه های سلامتی هست . و یکم شکلات هم ریختم توش وقتی اولیت بار براش اتفاق افتاد اینو بهش دادم کلی خوشحال شد . 

کتاب هم اینا عالی بودن : 

https://mehrsa.org/products/290-Girl-concerns.html

https://mehrsa.org/products/289-Girl-feelings.html

لینک ها رو کپی کنید نمیدونم چرا ابی نشد 🤔

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚