2777
2789

رشتم رو دوس ندارم ولی مجبورم بشینم بخونم درسارو

اما حوصله اش رو ندارم

وقتی که حوصله درس خوندن ندارین چجوری

مجبور میکنید خودتون رو به درس خوندن؟

شنبه امتحان دارم و هیچی نخوندم اومدم سالن مطالعه اما بازم تمرکز ندارم

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

رشتت چیه ؟ امتحان چی داری ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رشتت چیه ؟ امتحان چی داری ؟

ادبیان زبان انگلیسی جانم

و‌امتحان گرامر دارم

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
ادبیان زبان انگلیسی جانمو‌امتحان گرامر دارم

رشته ی مورد علاقت چیه ؟

چرا رفتی رشته ای که علاقه نداری ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

رشته ی مورد علاقت چیه ؟چرا رفتی رشته ای که علاقه نداری ؟

رشته های هنری قطعا

نمیدونم دیونگی محض

دیوونه ای ها زبان خیلی آینده داره بشین بخون درس هارو

اندکی علاقه باید باشه

فکر کن اجبارت کنن با کسی که ذره‌ای علاقه نداری ازدواج کنی؟

هرچند کسی من رو مجبور به رفتن به این رشته نکرد ولی خب...

نه ربطی نداره واقعا 

پسر دایی من اصلا رشتشو دوست نداشت اصلاااا ولی انقدر میخوند که حتی پاهاش ورم میکرد میرفت سرم میزد اخرشم با رتبه زیر 40 دندون شهید بهشتی اورد که باز دندون دوست نداشت ولی بخاطر خیلی چیزا رفت

اگه نمیتونی الان بخونی رها کن کلا این امتحانای اینجوری خسته ترت میکنه ولی بشین با خودت مشخص کن اگه واقعا تو یه رشته دیگه بودی میخوندی؟ایا بهونه نمیاری؟

منم دقیقا توی همین حالمامتحان اناتومی دارم اما نمیخونم خوابگاه هم‌هستم...🤷🏻

اووو منم‌خوابگاهی ام:*>>

رشته ات چیه؟

رشته های هنری قطعانمیدونم دیونگی محض

ترم چندی ؟