2777
2789
عنوان

کیادختراشونو برای بلوغ زودرس پیش دکترغددبردن؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 15749 بازدید | 135 پست
آره اون اوایل یعنی ازاوایل سال سینه هاش رشدکرد هروقت ناخوداگاه به سینه هاش میخوردیم میگف خیلی دردمیک ...

حب پس احتمالش هست تا یک سال دیگه پریود بشه ب نظر من ببرش ی عکس از دستو‌ ی سونو بکنند بعد دکتر خودش باهاتون در موردش صحبت مبکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای ده سال خیلی زوده.احساس میکنم بچه های الان ازپسش برنمیان.دوران مااینطورنبود

یه مقدار باید کمکش کنی ولی یاد میگیره . به تجربه خودم میگم انقدر که از نظر روحی باید روی بچه کار کرد در این زمینه از نظر جسمی خیلی مشکلی پیش نمیاد . من همون ۹ سالگی براش کتاب گرفتم به سوالاش جواب میدادم سعی کردم اصلا در این زمینه انرژی منفی بهش ندم ولی با این وجود وقتی براش اتفاق افتاد استرس عجیبی گرفت . شب پیش خودم خوابوندمش حسابی نازشو کشیدم . براش همه چیز اماده کرده بودم با تور و روبان تزیین کرده بودم بهش هدیه دادم . تا بالاخره با این ماجرا کنار اومد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه خداروشکرازنظرقدی مشکلی نداره قدش بلندم هست

پس دیگه نگران نباش

مراحل کاملا طبیعی و نرمال تو این سن

از شروع علائم دو تا سه سال زمان داری تا بلوغ کامل

دختر من قدش کوتاه بود که من مجبور به آمپول شدم

با اینکه خودم و پدرش بلند قد بودیم

اخه من میخوام قد بلند بشه من خودمم قدم بچه بودم همین حدودا بود ولی بعد از پریود دیگه رشدی زیادی نکرد ...

خب بعد از پری دیگه صفحات بسته میشه

ولی خب هنوز جهش هم داره

دختر من یازده سال و نیم با اینکه امپول زده الان ۱۴۶

ولی دکتر گفت جهشش مونده

بین ۱۵ تا ۲۰ سانت 

بعد از پری هم گفت تقریبا تا یک سال کمی قد میکشه تا صفحات دیگه بسته بشن

شما توجه کن که جهش قدی کشیده دخترتون یا نه

در اومدن سینه ش شاید تپل هس فک میکنی دراومده اگ سینه ش بخواد دربیاد  با درد هست و دستت هواست ن ...

این علائموداشت

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏
خارجیش راحت گیرمیاد من میترسم برای بچه شروع کنیم بعد با این تحریم ها یهو گیر نیاد چه کارباید کرد اثر ...

آره این استرس بدیه اتفاقا خارجیشم ب این راحتی گیر نمياد تازگیا باز بهتر شده ولی چند وقت پیش من یادمه تا چند روز علاف بودیم چون همه داروخانه‌ها ندارن و اینکه از قبل نمیتونی بگیری هربار ۳تا میدن اونم تو سیستم ثبت ه تا پایان اونا دیگه بهت نمیدن چون همین خارجیشم دولت یکم سوبسید روش میده وگرنه قیمتش تو بازار آزاد بیشتره 

خارجیش راحت گیرمیاد من میترسم برای بچه شروع کنیم بعد با این تحریم ها یهو گیر نیاد چه کارباید کرد اثر ...

خب عیبی نداره

من هر کدوم پیدا میکردم میزدم با مشورت پزشک

خارجی بزن پیدا نشد ایرانی بزن

فقط بدی خارجیه اینکه چون قاچاقی میاد

حواستون به تاریخ مصرف و فسادش باشه

چون بعضی هاش یخچال باید نگه داری بشه

من دخترم ۱۰سالش هست موی زائدمقداری  ورشد سینه درجه۲ داشت وقد۱۴۸بردم متخصص گفت کاملا نرماله ودار ...

متخصص چی بردین؟

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏
آره این استرس بدیه اتفاقا خارجیشم ب این راحتی گیر نمياد تازگیا باز بهتر شده ولی چند وقت پیش من یادمه ...

خدا لعنتشون کنه آدم نمیدونه چه کاربکنه شروع کنه به زدن آمپول بعد یهو خدای نکرده آمپول گیر نیاد چی میشه تاحالا ازدکترش پرسیدی؟