2777
2789
عنوان

کیادختراشونو برای بلوغ زودرس پیش دکترغددبردن؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 15727 بازدید | 134 پست
اسم امپولش و مارکش چی بود

سلام عزیزم

آمپول واریوپپتیل میزد

ولی من پشیمونم که تزریق کرد

هیچ تاثیر آنچنان نداشت

الان دخترم ۱۴ ساله ست و به نظرم شاید اگر نمیزد هم همینقدر قد میکشید شاید هم بیشتر

تو اوج جهش قدی آمپول تزریق شد و انگار جلوی جهش گرفته شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من کلاس سوم رشد سینه و موی زائد داشت چهارم هم پریود شد . این که میگی تپله میتونی ببری عکس بگیرن ببینن رشد اندامش واقعا از بلوغه یا تجمع چربیه توی تپلا راحت مشخص نمیشه . ولی من که با دکتر دخترم حدف زدم گفت از ۸ سال تمام دیگه زودرس حساب نمیشه تا ۱۲ سالگی هم همه دیگه به پریود رسیدن درصد خیلی کمی دیرتر از این میشه . منم دیگه دخالتی در سیستم بدنش نکردم چون یکی دونا دوستاش توی کلاس برده بودن از مادرا شنیدم که دردسر کشیدن زیاد برام جالب نبود که سر دیر و زود این ماجرا بخوام اذیتش کنم بچه رو

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خودتون چند سالگی پریود شدین؟

من حدود ۱۴ دخترم به خانواده پدریش کشیده ‌ الان مثلا دختر دومم ۹ سالشه هنوز هیچ علامتی نداره خیلی خیلی کم سینه اش برجسته شده ولی اصلا مشخص نیست . کلا دختر بزرگم ویژگیاش بیشتر به خانواده پدرش میبره کوچیکه به ما . توی اخلاق بر عکسن 😉😁

من حدود ۱۴ دخترم به خانواده پدریش کشیده ‌ الان مثلا دختر دومم ۹ سالشه هنوز هیچ علامتی نداره خیلی خیل ...

منم ۱۴ سالگی شدم، همیشه فک میگردم دختر ب مادرش میره خیالم راحت بود ک دخترمم دیر پری میشه، اتفاقا خانواده پدریش زود پریود میشدن، الان نگران شدم.

من دخترم ۱۰ سالشه الان، فقط موی نازک تو ناحیه تناسلیش داره، من در مورد پریودم باهاش حرف نزدم هنوز، چون خیلی استرسیه، میترسم روحیه ش آسیب ببینه.

شما از چند سالگی با دخترتون صحبت کردین؟

منم ۱۴ سالگی شدم، همیشه فک میگردم دختر ب مادرش میره خیالم راحت بود ک دخترمم دیر پری میشه، اتفاقا خان ...

اره کار خوبی کردی منم اصلا باهاش حرف نزدم . معمولا اول سینه ها رشد میکنن بعد موهای ضخیم مشکی درمیاد از بعد اون حدود یکسال بعدش دیگه امکان پریود هست ‌ . من دخترم سینه و موهاش که رشد کرد خیلی تمرکزم رو گذاشتم روی روحیه اش این که حس بدی نگیره . همینجا مشورت گرفتم براش لباس زیر مناسب خریدم مدام باهاش حرف میزدم که این عالیه و نشونه سلامت بدنت هست . و دوتا کتاب هم براش خریدم که خیلی خوب بود . نگرانی های دخترانه و احساسات دخترانه از انتشارات مهرسا بزنی گوگل میاد . من به صورت شانسی باغ کتاب تهران دیدم و براش خریدم . به همه معرفیش میکنم با عکسای ساده و رنگی و متنای اسون بلوغ رو توضیح داده . به دخترم گفتم بخون هر چی خواستی بپرس . و کامل پریود رو میشناخت وقتی پریود شد خودش فهمید و اومد گفت مامان پریود شدم ولی بازم مضطرب بود اون شب بهم گفت پیشت بخوابم و تا صبح چسبید بهم ‌ ولی میگم خیلی خیلی سعی کردم و میکنم که پریود براش کابوس و هیولا نشه کلا هواشو خیلی دارم توی اون دوره . محبت و توجهم رو بیشتر میکنم خیلی چیزا رو ساده تر میگیرم بهش . نمیخوام از ویژگی های دختر بودنش حس بد بگیره 

اره کار خوبی کردی منم اصلا باهاش حرف نزدم . معمولا اول سینه ها رشد میکنن بعد موهای ضخیم مشکی درمیاد ...

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون 🌸

پس یعنی بذارم هر وقت سینه هاش رشد کرد بعد باهاش حرف بزنم؟

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون 🌸پس یعنی بذارم هر وقت سینه هاش رشد کرد بعد باهاش حرف بزنم؟

اره قطعا . فکرشو درگیر نکن . چون بچه ها خیلی صحنه سازی میکنن تو ذهنشون اذیت میشه . بذار به وقتش دختر بزرگ من اصلا اصلا نمیدونست کوچیکه چون دائم تو نخ خواهرشه یه چیزایی فهمیده مثلا دیده نوار بر میداره از کمد یا نماز نمیخونه ‌ ولی بازم بهش یه توضیح بسته کلی دادم  گفتم به وفتش ریز به ریز برات میگم 

اره قطعا . فکرشو درگیر نکن . چون بچه ها خیلی صحنه سازی میکنن تو ذهنشون اذیت میشه . بذار به وقتش دختر ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد.

یک نکته در مورد نماز گفتین، دخترتون از چند سالکی نماز میخونه؟ من چند باری ب دخترم تدکر دادم ولی دیدم بهونه میاره ک خستم یا حال ندارم دیگه اصرار نکردم بهش ک زده نشه، ولی خیلی نگرانم

مرسی عزیزم خیالم راحت شد.یک نکته در مورد نماز گفتین، دخترتون از چند سالکی نماز میخونه؟ من چند باری ب ...

ببینید بحث اعتقادی خیلی خیلی نیاز به زمینه سازی فکری و تربیتی داره . تربیت دینی اینجوری نیست که امروز بچه ۹ ساله بشه بهش بگیم نماز بخون روزه بگیر حجاب داشته باش اونم بگه چشم . خصوصا در این دوره که دین داره روز به روز کم رنگ تر میشه در زندگی ها . مثلا خانواده ما کلا تم مذهبی داره ما خانواده ای هستیم که همه به واجبات دین معتقدن . بزدگترامون هر نماز واجب رو میرن مسجد اول وقت میخونن . مثلا دختر من اولین برخوردش با نماز با مادربزرگش بود که میبردش مسجد اونجا هم با چادر میرفت همه براش دوق میکردن بعد هم براش یه خوراکی میخرید میخورد . این میشه یه تصویر سازی مثبت از مسجد . مثلا بچه من می بینه که ما نماز میخونیم محرم نامحرم صد درصد رعایت میشه بینمون روزه میگیریم جلسات هفتگی دعا میریم محرم روضه میریم پس اونم به حدود هفت سال که رسید اگاهانه تر این مسائل رو میشناسه اینجا دیگه هنر مادره که علاقه مندش هم بکنه . مثلا مل برای بچه های هفت ساله چادر و جانماز میخریم من به جای کلاه توی فصل سرد روسری میخرم برای دخترم روسری که با رنگ لباسش ست کنه . اینجوری حس مثبت بهش میدم . ولی اجبار نمیکنم این بچه خود به خود منتظره به ۹ سال برسه تا شبیه ما بشه . البته اینم بگم فکر نکنی الان فرشته خدا هست و از اسمون افتاده 😄 مثلا دختر من الان ۴ ساله به تکلیف رسیده شاید ده بار نماز صبح نخونده چون میدونم از عهده اش بر نمیاد نوجوونی که شب تا یازده بیداره رو ۴ صبح به زور واسه نماز بیدار کنی اثر مخرب داره بیشتر تا نمازه به درد بخوره .ولی همه رو همون روز قضا کرده یک نماز قضا گردنش نیست . یا مثلا تقریبا همیشه اول وقت نمیخونه من هیچی نمیگم فقط اذان شد میگم بچها اذان شده یا مثلا اذان تلویزیون میگیرم یک ساعت مونده قضا بشه هم یاداوری میکنم . یادمه دخترم چند ماهی بود نماز میخوند یه روز متوجه شدم الکی دولا راست میشه . چند روز زیر نظر گرفتمش دیدم اره واقعا نماز نمیخونه . یه روز سر بزنگاه رفتم تو اتاق ترسید چون فهمید که فهمیدم . بهش گفتم ببین این نماز تو برای خود خودته نه واسه منه نه حتی به درد خدا میخوره خدا لطف کرده نماز رو به ما داده تا پر از حس خوب بشیم تازه کلی دلایل علمی هم داره نماز یکم هم براش توضیح دادم بعد گفتم ببین من هیچ کاری به نمازت ندارم حتی اگرنخونی ولی من به عنوان مادرت بهترین هدیه ای که میتونم بهت بدم دین و اعتقاداته . الانو نبین که سنی نداری  یه روزی  وقتی مثلا هفتاد سالت شد می بینی که هیچ نماز قضایی نداری و اسوده ای و همین میشه باعث ارامشت . و با همین حرفا دوباره نمازشو از سر گرفت . میخوام بگم شما بگی بخون اونم بگه حال ندارم شما بگی باشه نیست . دین باید چارچوب هاش باشه ولی نرمی و محبت ما نشونه مهربونی خدا باشه و بچه رو با اخلاق و روشهای خوش دلگرم کنیم به دین که حس خوب بگیره . حرف در این باره خیلی زیاد هست . اگر بتونید سخنرانی دکتر سعید عزیزی درباره تربیت دینی رو گوش کنید خیلی از این مسائل رو گفته

برا شما سینه هاتون هم جوانه زده بود یا فقط موی زائد داشتین؟

نه فقط موی زاید داشتم.سینه هام دوازده سالگی جوانه زد.ولی دخترم ک الان نه سالشه سینه هاش بزرگ شده ماشاالله ولی موی زاید نداره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
سلام عزیزمآمپول واریوپپتیل میزدولی من پشیمونم که تزریق کردهیچ تاثیر آنچنان نداشتالان دخترم ۱۴ ساله س ...

اون برلگا به تعویق انداختن بلوغه  ک فرصت رشد قدی هم پیدا میکنن