2777
2789
عنوان

کیادختراشونو برای بلوغ زودرس پیش دکترغددبردن؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 15727 بازدید | 134 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی تو چند ماه سه دفعه 15 سانت رشد میکنند؟ 

نه عزیزم تو چند ماه که یه دفعه اینقدر رشد نمیکنه

من نگاه کردم به پیام های خودم که برای یک سال و خورده ای پیش

الان دخترم با قد ۱۵۴ پری شده

و دکتر گفت تا یک سال دیگه بین ۴ تا ۸ سانت دیگه قد میکشه

و تمام

یعنی حتی با وجود تزریق آمپول تعویق بلوغ باز قدش به ۱۶۰ شاید برسه

که اگر تزریق نمیکرد قد نهایی ۱۵۲ میشد

سلام نه عزیرم فعلا خداروشکر بلوغ نشده

دختر منم سینه هاش جوونه زده و دوم میره،دکترم بردمش گفته دپماه دیگه بیارش خیلی وقتا برمیگرده این جوونه ها شما چیکار کردین میشه راهنماییم کنید

دختر منم سینه هاش جوونه زده و دوم میره،دکترم بردمش گفته دپماه دیگه بیارش خیلی وقتا برمیگرده این جوون ...

عزیزم  کلا علائم بلوغ خیلی فرق میکنه الان دختر من از درد زیر شکم و کمر حرف میزنه  و پیشونیش گاهی وقتا جوش میزنه  و جاهای خصوصیش هم موهاش دراومده  نگران نباشید

عزیزم کلا علائم بلوغ خیلی فرق میکنه الان دختر من از درد زیر شکم و کمر حرف میزنه و پیشونیش گاهی وقت ...

میدونی خیلی غصه میخوره خیلی زوده براش که از الان سینه اش جوونه بزنه ،من خودمم زود به بلوغ رسیدم نمیخوام اینم مثل من بشه

خواهر منو مامانم میبرد آمپول زدن س سال براش.ب تپلی ربطی نداره ببرش آزمایش بده خیالت راحت بشه.

چطوری تشخیص دادن   چن سالش بود  چن سال بعد پریود شد رشد قدش چطور شد  تغذیه ش چی بود و ....