2777
2789
عنوان

کیادختراشونو برای بلوغ زودرس پیش دکترغددبردن؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 15727 بازدید | 134 پست

منم همین مشکل رو با  دخترم داشتم و بهترین دکتر غدد کودک بردم  به زیر گوش دست زد به سینه هاش و پرسید سینه ات درد داره آزمایش خون هم نوشت انجام دادم ولی ماه بعدش دخترم گفت مامان سینه هام تیر میکشه و احساس میکنم ی جوونه کوچیک هم زده سینه هاش دخترم هم کلاس سوم  حالا دودل هستم نمیدونم باز ببرمش دکتر یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله حتما حتما ببرش افرين ك ب فكرشي در اسرع وقت ببرش

بلوغ زودرس خطرناکه؟!

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

دختر من کلاس سوم که بود سینه ها و موی زایدش در اومد . منم از دکترش پرسیدم گفت الان دیگه برای دختر از هشت سالگی بلوغ زودرس حساب نمیشه . و معمولا تا ۱۱ سالگی درصد زیادیشون پریود هم میشن . دختر من حدود ده ساله بود که پریود شد . اگر بخوای سوزن هورمون به دخترت بزنی همین الان تا پریود نشده باید اقدام کنی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من دخترم بردم مهمترین نکنه همین چاقی هست که باید کنترل بشه چون خودش عامل بلوغ زودرس بعد هم شما اگ ...

این علائموداره.خودمم توسن۱۱_۱۲سالگی به بلوغ رسیدم.میگم نکنه زودتربشه.اگه ببرم وآمپول بده ضررنداره براش؟

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏
چرا چاقی بلوغ جلو میندازه دختر خودم چند سال تحت نظر یک سال هم آمپول تعویق زده

آها نمیدوستم آخه خواهر من تپل نبود ولی آمپول ک میزد خیلی چاق شد بعدک قطع کردن دوباره نرمال شد 

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
خواهر منو مامانم میبرد آمپول زدن س سال براش.ب تپلی ربطی نداره ببرش آزمایش بده خیالت راحت بشه.

آمپول برای بلوغ؟ضررنداره؟

دختر من کلاس ششمه از عید پریود شده یکی بهم گفت ببر دکتر تا جلو پریودیشو بگیره

گفتم وا دیگه روند طبیعیه

ببرم مریضش کنه

رفتم دکترم پرسیدم

گفت این طبیعیه

یکی زودتر میشه یکی دیرتر

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

واسه یه چکاپ ببرش..بعد بلوغ زود رس که به درشت هیکل بودن نیست..چون تو فامیل بوده بچه اندامش ریز بوده ...

چ چکابی

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
این علائموداره.خودمم توسن۱۱_۱۲سالگی به بلوغ رسیدم.میگم نکنه زودتربشه.اگه ببرم وآمپول بده ضررنداره بر ...

دختر من یک سال آمپول زد

تشخیص دکتر بود برای قدش کوتاه نمونه

دکتر خوب و حاذقی بود

شما هم ببر خیالت راحت میشه

البته اگر به نظرت قدش کوتاهه ببر

چون به خودی خود این روند الان طبیعیه

منم همین مشکل رو با  دخترم داشتم و بهترین دکتر غدد کودک بردم  به زیر گوش دست زد به سینه ها ...

عزيزم ميشه دكترتون رو معرفي كنيز لطفا 

من هيچكس رو نميشناسم و ميخوام همين روزا دخترم رو ببرم

ما خواهرم کلاس سوم بود بردیمش اونم دقیقا عین دختر شما هیکلش درشت بود و موهای زائدش هم از کلاس اول آر ...

منم مثل مادرشمااسترس گرفتم.اون موهای زائدش هنوزدرنیومده ولی رشدسینه داره.