به نظرتون کاردرستیه؟دخترم کلاس سومه.یکم تپل ودرشت هیکله.به نظرتون ببرمش پیش دکترغدد تابلوغ زودرس نگیره.خیلی استرس دارم.طفلی بچس فقط هیکل داره.هنوزنمیتونه به خودش تنهایی برسه.من بایدبهش کمک کنم.ازطرفی هم میگم نه نبرم بزارم روال عادی بدنش طی بشه
چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏
ضررم داشته باشه خیلی کمه مثلا چاق میکنه ولی خب همینکه جلوی بلوغو میگیره می ارزه واقعا
بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
سلام. من دوسال قبل به خاطر همین موضوع دخترم رو بردم دکتر غدد... گفت سن بلوغ اومده پایین و دختر شما هم داره زود به بلوغ میرسه. هیج مشکلی هم گفت نداره شکرررخدا..کلاس پنجم بود که پ شد.. ولی بعد از اون رشد قدیش متوقف نشد و چاق هم نشد.. الان کلا نسبت به هم سن و سالاش بلندقدتره و سنش کمی بیشتر از اونا نشون میده ولی اینا مشکل حادی نیست..نگران نباش..
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره