2777
2789
عنوان

کیادختراشونو برای بلوغ زودرس پیش دکترغددبردن؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 15749 بازدید | 135 پست
آمپول برای بلوغ؟ضررنداره؟

ضررم داشته باشه خیلی کمه مثلا چاق میکنه ولی خب همینکه جلوی بلوغو میگیره می ارزه واقعا 

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱

سلام. من دوسال قبل به خاطر همین موضوع دخترم رو بردم دکتر غدد... گفت سن بلوغ اومده پایین و دختر شما هم داره زود به بلوغ میرسه. هیج مشکلی هم گفت نداره شکرررخدا..کلاس پنجم بود که پ شد.. ولی بعد از اون رشد قدیش متوقف نشد و چاق هم نشد.. الان کلا نسبت به هم سن و سالاش بلندقدتره و سنش کمی بیشتر از اونا نشون میده ولی اینا مشکل حادی نیست..نگران نباش..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخرمن ۱۱سالشه یه کوچولو سینه رشد کرده یه مقدارموی زاید دوست ندارم حالا حالا پریود بشه

اصولا از رشد سینه شروع میشه ولی تا آخر بلوغ که پروییدی هس نزدیک یک سال میکشه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
چرا چاقی بلوغ جلو میندازه دختر خودم چند سال تحت نظر یک سال هم آمپول تعویق زده

این امپولاضررنداره براشون؟

چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏
آها نمیدوستم آخه خواهر من تپل نبود ولی آمپول ک میزد خیلی چاق شد بعدک قطع کردن دوباره نرمال شد 

چون دخترم چند سال تحت نظر

هر بارپزشک کنترل میکنه قد و وزن

تذکر میده که اصلا وزنش بالاتر نره

حتی رژیم هم داده

سلام. من دوسال قبل به خاطر همین موضوع دخترم رو بردم دکتر غدد... گفت سن بلوغ اومده پایین و دختر شما ه ...

دختر منم رشدش خوبهـ ولی چاق شده البته برا دوسال خونه نشینی بود الان میره مدرسه بهتر شده

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

این امپولاضررنداره براشون؟

نمیدونم

والا من خودم داشتم دیوونه میشدم

ولی دکتر گفت عوارضش کوتاه مدت و کم

فایده اش بیشتر

آخر به شوهرم گفتم این نگرانی با من میمونه تا زمانی که دخترم زایمان کنه و خیالم راحت بشه

اره سینه هاش یکم بزرک شده ولی موهای زائدش درنیومده.دیروزم صورتش جوش زده بود.بعدزیرشکمش سمت چپشو نشون ...

در اومدن سینه ش شاید تپل هس فک میکنی دراومده

اگ سینه ش بخواد دربیاد  با درد هست و دستت هواست نباشه بخوره جیغش بره هوا

اونه در اومدن 

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻