به نظرتون کاردرستیه؟دخترم کلاس سومه.یکم تپل ودرشت هیکله.به نظرتون ببرمش پیش دکترغدد تابلوغ زودرس نگیره.خیلی استرس دارم.طفلی بچس فقط هیکل داره.هنوزنمیتونه به خودش تنهایی برسه.من بایدبهش کمک کنم.ازطرفی هم میگم نه نبرم بزارم روال عادی بدنش طی بشه
چقدر بی بابا بودن سخته😔میشه صلوات بفرستین برای شادی روح باباجونم.ممنون🙏
بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما خواهرم کلاس سوم بود بردیمش اونم دقیقا عین دختر شما هیکلش درشت بود و موهای زائدش هم از کلاس اول آروم اروم حس میکردیم داره رشد میکنه ، خلاصه مامانم بردش دکتر ، دکتر عکس از دستاش گرف که سن استخوانیش رو با سنش مقایسه کنه و آزمایش هم گرف ، مامانم نگران بود یوقت زود پریود شه و نتونه خودشو جمع و جور کنه ینی مامانم یجوری ناراحت بود که زندگیمون سیاه شده بود برامون دیگه دکتر که بردیم گف نه همه چی خوبه سن استخوانیش یکم بزرگتر از سن خودشه که خیلی مهم نیس ، الان خواهرم کلاس پنجمه خداروشکر هنو پریود نشده سینه هاش هم خیلی رشد نکرده ولی موهای زائد کامل اومدن
پسرم کلاس هفتمه از پارسال تمام نشونه های بلوغ رو داره،الان تو کلاسشون هم از نظر قدی و هم وزنی بیشتره تا بقیه،بچه هایی ک تپلن زودتر بالغ میشن من فقط ازمایش تیروییدبردمش انجام داد مشکلی نبود الانم میذارم روال عادیشو طی کنه
حالا بلوغ زودرس دیگه شایع شده
غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
من دخترام 8 سالشون بردم سینه هاشون را معاینه کرد و آزمایش هورمونی نوشت گفت فعلا مشکلی نیست ولی بعضی موقع ها سینه ها شون را چک کن اگه یکی از سینه ها سفت و یه حالت فندق مانند پیدا کرد نشون بلوغ در دختراس.
اگه تحت نظر باشن بهتر برای قد کشیدن واینا
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........