بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شغل الانم مرتبط با رشته ام هست ولی نه اونجور که راضی باشم
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
خودمم عاشق ای تی هستم ولی تو ارشدهست برا کارشناسی نمیدونم چیکار کنم هیچ رشتهای به دلم نیست حتی از مه ...
سلام عزیزم وقتتون بخیر شما چه رشته ای رفتید؟
من خواهرم میخواد ای تی بخونه باید اول مهندسی کامپوتر بره یا از همون اول میتونه وارد رشته ی ای تی شه؟
سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا