2777
2789
خودمم عاشق ای تی هستم ولی تو ارشدهست برا کارشناسی نمیدونم چیکار کنم هیچ رشتهای به دلم نیست حتی از مه ...

کدوم شهری؟ ببین امکانشو داری بری شهر دیگه بخونی؟ کارشناسی آی تی بخونی از همون ترم دو میتونی کار کنی. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهندسی ایران به هیچ دردی نمیخوره من بدون درک چنین مسئله ای رفتم ریاضی و الان تو گل گیر کردم😐

کامپیوتر اگه دوست داری برو وگرنه عمرا بتونی تحمل کنی

من یه ترم درساشو دیدم حالم بهم خورد😐

قشنگ آینده پر پر شدم رو جلو چشام دیدم

مهندس نفت اگه کار پیدا کنی عالیه واقعا

شرکت خوب حقوق خوب

داییم مهندس شیمی، شرکت نفت کار میکنه بخش اداری

ببین یه غذایی بهشون میدن که نگو  صبحونه ناهار شام باکلاس و همه چی تموم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
چند ساله که حذف شده شانس من 🤧🙁 فقط تو ارشد هست 

در هر صورت انقدری با نرم افزار فرق نداره ما اکثرا کلاسامون مشترک بود از چیه کامپیوتر خوشت نمیاد؟ بعدم دانشگاه کلا بار علمی خاصی نداره که باید خودت دنبالش باشی از دانشجویی کار بگیری دوره ببینی و... دانشگاه در حد معرفی مطالب و یه مدرک دادن

کی گفته آی تی کارشناسی نداره؟ زمان ما که داشت درساشم خیلی با نرم افزار فرق نداشت اونا تجارت الکترونی ...

شما خودتون چه مهندسی خوندین؟

کدوم دانشگاه بودین😅

فکر نمیکردم مهندسی کامپیوتر رو هم با پارتی استخدام کنن🙁

در هر صورت انقدری با نرم افزار فرق نداره ما اکثرا کلاسامون مشترک بود از چیه کامپیوتر خوشت نمیاد؟ بعد ...

شنیدم ک ای تی درسای بدرد بخورتری داره مثل همین تجارت الکترونیک و مبانی مدیریت و اینا خودمم اینارو بیشتر دوست دارم ولی میدونم واحدای مشترک زیادی با کامپیوتر داره 

پس تو دانشگاه چیزی یاد نمیدن؟ 

حتی اگه یه دانشگاه تاپ باشه؟ اگه نرم چیزی رو از دست نمیدم؟

راستی برا کار تو شرکتای برنامه نویسی دانشگاه مهمه یا نه؟

کدوم شهری؟ ببین امکانشو داری بری شهر دیگه بخونی؟ کارشناسی آی تی بخونی از همون ترم دو میتونی کار کنی. ...

اره میخوام برم یه شهر دیگه اون مهم نیست ولی مشاورم تحقیق کرد بهم گفت ک آی تی فقط تو ارشد هست 

اون زمان اون تو کارشناسی بوده و مثل مهندسی رباتیک حذف شده 

کسی ک ای تی میخونه دقیقا چیکار میکنه؟😅

نه عزیز حذف نشده. کی اینو گفته. شاید شهر شما نداره

مشاورم 

شهر ما ک هیچی نداره😐😂

ولی کلا مشاور بهم گفت از کارشناسی حذف شده 

شما چه سالی کنکور دادین؟ 

زمان شما تو کارشناسی بود؟

مهندسی ایران به هیچ دردی نمیخوره من بدون درک چنین مسئله ای رفتم ریاضی و الان تو گل گیر کردم😐 کامپی ...

مگه چجور درسایی داشت؟😐

الان چیکار میکنی پس😿

داییت همکار خانم هم داره ؟ 

خانما رو هم پتروشیمی استخدام میکنن یا بیشتر اقایون رو استخدام میکنن؟🙁

اره میخوام برم یه شهر دیگه اون مهم نیست ولی مشاورم تحقیق کرد بهم گفت ک آی تی فقط تو ارشد هست  ...

عزیزم فناوری اطلاعاته. میتونی سایت بسازی. امنیت پیج باشی، میتونی برنامه نویسی کنی. کد بنویسی. داداش من آی تی خونده حتی سایت هم هک میکرد😂😂😂

در کل چیز به درد بخوریه. خیلی بهتر از کامپیوتره

مگه چجور درسایی داشت؟😐 الان چیکار میکنی پس😿 داییت همکار خانم هم داره ؟  خانما رو هم پتروشی ...

درسای خاصی نبود درمورد کامپیوتر بود منتها من کامپیوتر دوست ندارم و هرچیز مربوط بهش بدم میاد برای همین انقدر اذیت شدم😐

آره همکار خانوم هم دارن

اطلاع ندارم ولی خب بخش اداری کار سنگینی یا کاری که فقط مختص مردا باشه نداره بعید میدونم شانس استخدام بین خانم یا آقا متفاوت باشه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
عزیزم فناوری اطلاعاته. میتونی سایت بسازی. امنیت پیج باشی، میتونی برنامه نویسی کنی. کد بنویسی. داداش ...

چ خفن😍😂

داداشتون چه سالی کنکور دادن؟ 

برا کارشناسی ای تی خوندن؟ یا ارشد

2810