لنا جون تولد پسملی پیشاپیش مبارک،میشه از جزئیات تولدی که میخای بگیری بیشتربگی آخه منم میخام عید غدیر تولد بگیرم ولی آمادگیش رو ندارم ونمی دونم باید از کجا شروع کنم رسما هنگ کردم
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها من تولد دخترمو بنا به دلایلی 5شنبه این هفته میگیرم. تم تولدشو خال خالی سفارش دادم که فکر کنم مال یه سایت خارجی بود که گرفتم اگه بخواین براتون میذارم عکساشو. لباس دخملمم مدل لباس بالس با خالای سفید رنگشم گلبهیه. لباس خودمم تور مشکی با خالهای مخملیه که زیرش ساتن کرم دادم. میخوام 20تا بادکنکم بزنم به سقف براش. امروز برای بادکنک هلیومی زنگ زدم که خیلی گرون بود. غذا هم 5 مدل میخوام بذارم البته همش فانتزی هستش. اگه بخواین غذاهامم میگم چیاس و چه جوری درست میشه. فقط موندم لباس شوهرمو چه جوری ست کنم با خودمون.
دوستای خوبم یه غذام که کشک و بادمجانه. غذای دیگم کیک ماست هستش که با نون تست درست میشه و توش پیازچه و گردو و مرغ و ماست و سس سفید داره. که خیلی خوشمزس. غذای دیگم اینجوریه که ژامبون مرغ رو با خیارشور رنده شده با خمیر وسط نون باگت با کره کاملا ورز میدیم بعد توی همون نون باگت هارو با این مواد پر میکنیم و با کیسه فریزر سفت میبندیم میذاریم تو یخچال تا خودشو بگیره بعد مثل رولت میبریم. غذای دیگم هم مایع لوبیا پلو رو درست میکنیم بعد توی ظرف میریزیم و روشو ماست موسیر میریزیم بعدهم سیب زمینی سرخ کرده ریز ریز درست میکنیم و روشو پر میکنیم. غذای دیگه که تا جایی که یادمه بادمجان کبابی داشت با اگه اشتباه نکنم مرغ و نون تست که نون تست هارو با قالب مثل گل درست میکنیم دورشو کره میزنیم میذاریم توی فر بعد مواد رو روی اون نون تستا میریزیم. دوتای آخری رو مامانم بلده و قراره برام درست کنه. بازم ایشالا میام خوب که یاد گرفتم کامل براتون مینویسم.
عزیزم اصلا بچه ها با هم قابل مقایسه نیستن. مثلا بچه خواهرشوهرم الان 4 ماهشه ولی فقط شاید در روز کلا 2 ساعت بخوابه. ولی دختر خودم صبحا ساعت 9-10که بیدار میشه بعد از 2-3 ساعت باید 1 ساعت بخوابه بعدم 5 تا 6-7 عصر میخوابه شبم که ساعت 11 میخوابه اون وسطا هم یکی دوبار بیدار میشه شیر میخوره. باید ببینی خودت و شوهرت چه جوری هستین اگه کم خوابین خوب نی نیتونم مثل خودتون میشه دیگه.
مامان فندق پسرت کم میخوابه سعی کن بیشتر عادتش بدی که بخوابه،، بچه ها تو این سن به خواب خیلی احتیاج دارن پسر من شبا بین ساعت 12 تا 1 میخوابه تا ساعت 12 ظهر روزا هم یکساعت میخوابه فکر کنم تو شبانه روز 12 ساعت میخوابه حدودا
سانازی جون من یه کار دیگه که میکنم اینه ،آخر شبها بهش ماست وموز میدم در حال خوردن چشماش مسته خابه ،خودمم یه قاشق ماست میخورم خابم سنگین میشه در حالی که بعضی ها میگن اینطور نیستند
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان