2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوست دارم یک تم صورتی خالدار واسه تولدش پیاده کنم و واسه شامش موندم که پیراشکی باشه یا سالاد الویه و لباس شوشو رو خریدم امادست کلا شوشو رو نو کردیم رفت ولی منو دخمری هنوز هیچ تصمیمی نتونستم رو مدل بگیرم که چی بپوشم آخه مختلطه و شوهر خالم خیلی مذهبیه
چی بگم والا
تم صورتی خالدار خیلی خوشکل میشه با این اوصاف که گفتی انتخاب لباس واست سخت میشه، می تونی یه کت و دامن شیک و به روز بپوشی،، واسه شامش هم سالاد الویه خیلی تکراریه اگه میخوای سالاد الویه بدی حتما یه غذای دیگه کنارش بذار عزیزم
🍁🍁🍁🍁
سانازی جون سالاد الویه شوهرمم دوس نداره میگم پیراشکی بدم اخه مهمونی تولد اگر شام آنچنانی داشته باشه تحت الشعاع قرار میگیره میشه شام واسه همین یه شام مختصر میگذارم کنارش وگرنه نمی خوام به مهمونا بگم شام بیان همینطوری پذیرایی کنم خوبه؟؟؟ کت و دامن دارم اما خاله جونم مشکل دارن نباید چسب باشه همین یکنفرم ازش چشم میزنم وگرنه بقیه نه اونقدر نامحرمن نه مشکلی هست اما خالم میدونم چشمامو در میاره نمیشه هم دعوت نکنم همیشه ما رو دعوت میکنن
چی بگم والا
برای تزیین هم 80 بادکنک رنگی به سقف زدم.بیشتر تزیینات رو خودم درست کردم و فقط 70 رو به بیرون سفارفش دادم راستی پسرم راه میره و 8 دندون داره ولی اصلا حرف نمیزنه.تمام مدت هم کافبنت هاو کشو هارو بیرون میریزه.
مامان فندق این ریختن کشوها وکابینت ها انگار یک اپیدمی هست بین بچه ها،آخه ستیا منم همین کار هارو میکنه عاشق سرک کشیدن نو کابینتها وکشوهاست.وقتی کار دارم ونمیزاره انجام بدم میبرمش درکشوی لباس خودش رو باز میکنم وتا اون محتویات کشوها رو بهم بریزه منم کارام رو انجام میدم
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
دوستان تولد دختر من چون نزدیک محرمه میخام تولدش رو طبق ماه های قمری بگیرم .دخترم تو عید غدیر به دنیا اومده تو این روز تولدش رو میخام بگیرم،حالا اصلا نمیدونم باید چیکار کنم واز کجا شروع کنم راهههههههههههنمایییییییییییییییم کنید لطفا
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
ستی جان ابندا برنامه ریزی کن تولد چه تمی باشه.لباس خودت و دخترت و شوشو تعداد مهمانها و منو پذیرایی تهیه لیست خرید و پذیرایی و تزیینات لیست پذیرایی رو یه جوربگیر که روز قبل خیلیش رو اماده کنی و یه سری تزیینات مثل بادکنک و نصب بعضی ها رو روز قبل اماده کن
مثلا من سالاد الویه وگل بلال رو سه روز قبل درست کردم و بادکنک و نصب خیلی از تزینات رو شب قبل انجام دادم دونوع هم ساندویچ انگشتی داشتم که شب قبل همه کاراشو کردم جز چیدنشون.نون تست هارو برش زدم.کالباس و پنیر پیتزا هم برش زدم جیار شورها رو خورد و گوجه ها رو فیله کردم و سوسیس رو هم سرخ کردم .ظرفها رو امده کردم .شکلاتهارو چیدمو....هرپی که امکانش بود رو اماده کردم .بازم خیلی خسته شدم
سلام دوستای خوبم تولد گل پسر من 20 مهر هست که امسال میفته شب عید غدیرولی چون همسری 5شنبه ها خونس برای همین 5شنبه براش وقت اتلیه گرفتم که با کیک تولدش ببرمش اتلیه و خودم و باباش هم باهاش عکس بندازیم و خواهر و برادرمم دعوت کردم خونه بابام چون خونم خیلی کوچیکه اونجا دور هم باشیم و تولد مختصر بگیریم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉